Hej då!

Nu åker vi! Ses om en vecka. :)


sol

Näst sista inlägget...

...innan vi åker. Tror jag. Kanske inte ni tycker är sådär jätteintressant men ändå. Nu har jag i alla fall äntligen packat klart det mesta. Har fortfarande lite kläder kvar som inte är torra. De hänger ute på balkongen. Så allt det där sista frå jag ta imorn bitti.

Nu ska vi lägga oss och försöka sova. Jag är så spänd och taggad. Kalla mig gärna fånig. :P

Kanske hinner jag skriva ett litet inlägg imorn innan vi åker. Annars hoppas jag att vi hörs och kanske ses om en vecka.. Och bild på mig i glasögon kommer efter resan, M. ;)

Puss & Kram!! ♥

Jag kommer sakna er.






















Pust

Kommer precis upp från tvättstugan. Varmt som fan är det!
Både ute och inne. Framförallt inne i torkrummet. Det var en lättnad att komma ut i solen! :P

Nu är i alla fall Linda här. Och jag har hunnit med nästan allt.
Har hämtat glasögonen. Sitter i dom nu.
Har köpt mina smågrejor.
Har köpt skor.
Har handlat mat till i kväll.
Har hunnit hem emellan för att börja tvättningen, åkt in och mött Linda och sen springit ner i tvättstugen igen för att hinna med tvätten. Trots allt kommer jag inte hinna torka all tvätt eftersom de stänger av allt precis klockan åtta. Dumt tycker jag.
Får låta det hänga kvar över natten så får jag vara uppe med tuppen och hämta det innan den första personen tvättar.

Jag är expert på att analysera en sak, alldeles för mycket. :P

Nu ska jag dricka min brämhultsjuice och koppla av lite. Sen blir det tvättis igen. Puss! ♥

Hur resonerar du?

Hoho, det blir bara halv dag för mig att jobba idag. Så går till lunch och äter ute. Inte det roligaste att äta ensam men ändå. :P
Sen ska jag vara effektiv hela dagen och utföra många ärenden eller vad man ska säga. Har en del saker till jag ska hinna med nu också. Försöka hinna handla lite till resan.

Arbetskamrater: "Men Herregud, ska du verkligen jobba idag? Är du bra redan?"
Jag: "Det är bara allergi. Jag kan ju inte vara hemma idag. Jag menar, orkar jag inte jobba så orkar jag inte åka. Jag kan ju inte vara hemma och bara vara för att sen åka bort"
Arbetskamrater: "Johodå! Vara hemma så att man är bra när man åker, det kan man visst!"

Vi resonerar kanske olika.. hur resonerar du?

Stress.


Imorn kommer det bli kämpigt att hinna med allt, det känner jag redan nu. Med tanke på att Linda släpar på min resväska så är väl det minsta jag kan göra att möta henne på Nils Ericsson. Men jag vet inte om jag hinner! Ska försöka, men kan inte lova.
Det är nästan så jag får välja, rena kläder eller möta henne... vad skulle ni gjort?

Shit, jag är alltid ute i sista sekunden.. men det fanns ingen tvättid förens fredag kväll, alltså imorn. Och jag bokade för ca 1,5 vecka sen. Jaja, inga ursäkter.

Om jag möter henne så kanske vi hinner med bussen 18.05. Då har vi fem minuter på oss! Tåget får fan inte vara försenat!

En sak som jag tycker ska bli rätt kul är att få hämta ut glasögonen, faktiskt. Haha, jag vet att jag tjatar om dom. Men kan inte låta bli.. haha!
Imorn hade jag tänkt försöka lägga mig rätt tidigt.. undrar hur det kommer gå då. Kommer ju vara helt död annars sen. Speciellt med tanke på att Linda redan planerat utgång samma kväll vi kommit ner.. :P Får se hur vi orkar det. Men det är ju trots allt lördagkväll då. Så vi går nog ut och ser oss omkring iaf. Dricker lite hallondricka. :)
Jag längtar!!!!
Jag tror min svärmor blev lite sur över att inte jag och hennes son hittade på något tillsammans. Så det kommer väl O få höra på lördag när de allihopa ska hem till hennes äldsta son och riva ut köket. Men men.. Hon får bli sur då. Det är inte henne jag är tillsammans med.. :P
Kram! ♥

Spänd inför morgondagen.

Imorn är det rätt mycket som händer för mig. I alla fall om man jämför med det som hänt dom senaste veckorna. :P

Fredag:

  • Jobba 7.45-16.30
  • Leta skor!! När jag hinner
  • Hämta glasögon! När de ringer
  • Linda kommer!!! :D 18.00
  • Tvätta MASSA tvätt. 16.00-20.00
  • Packa När allt annat är klart.

Jag kände mig tvingad att jobba imorn så jag sa ja när de frågade om jag kunde. Innerst inne känner jag mig inte helt bra än. Men jag kan ju inte stanna hemma från jobbet och sen åka iväg på semester. Jag menar, orkar jag inte jobba så orkar jag inte åka iväg heller. Så resonerar jag.
Fast jag har fortfarande lite feber. Men med lite brustabletter så blir allt bra.

O ska spela match imorn med. Så honom hinner jag inte få så mycket hjälp av. Han lovade i alla fall att slänga in två maskiner tvätt klockan 16, när tiden börjar. Annars hinner vi inte tvätta allt. Får se om jag kanske får sluta lite tidigare imorn. Men då kan jag inte möta Linda på stationen.

Nu ska jag sortera tvätt för det litar jag inte riktigt på att O klarar helt rätt än. :P Haha.. det gör faktiskt inte han själv heller. Ska dessutom skriva ett litet instruktionspapper till honom. Med grader och hur han ska göra. :P Jaja, bara jag får lite hjälp! Puss & Kram! ♥


Kan inte sova.

Det är varmt. Jag är varm och har ont i hela kroppen.
Hjärtat ligger och sover tungt. Han är söt när han sover. :) I vanliga fall också såklart. Ska ta och verkligen ge mig sjutton på att somna. Går man upp igen så blir man pigg igen. Kan man amputera svanken? Den gör ooont. Ge mig massage!
Ska försöka sova nu, på riktigt. Puss ♥

Shout out louds

Denna låt spelades på bion vi kollade på förra helgen. Den hade jag glömt bort nästan. Älskade den förut, (gör fortfarande) så kände att jag ville dela med mig av den här.
 enjoy!
Shout Out Louds - Tonight I Have To Leave It

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4MVlPV7AF7k&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4MVlPV7AF7k&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Men då, dumma! Ni får väl kopiera texten. Låten är bra, jag lovar.

Klädleverans

Igår kom mina kläder levererade men när jag skulle hämta ut dom så hade affären redan stängt. Men idag kunde jag hämta ut dom. Jag är faktiskt nöjd med varenda plagg. Lite nya t-shirtar, byxor och en bikini. :)

Idag har jag som sagt varit hemma från jobbet och kommer vara det imorn också. Kanske går jag till jobbet på fredag. Eller jag känner ett krav på mig att göra det med tanke på att vi, som jag sagt alldeles för många gånger nu, åker på lördag. :P
Känns dumt.
Jag har varit duktig och diskat och plockat upp i hela lägenheten. Ska kanske ta och fortsätta imorn. Eller inte, får se.

På fredag ska jag i alla fall hämta ut mina glasögon, hoppas jag! Det beror på om de är klara då. Och så kommer Li! :D Och så ska jag tvätta. Det sista ser jag inte fram emot så där jättemycket. Konstigt nog.
Nu ska jag joina O i sängen. Ska läsa klart min tidning och sen ska jag försöka nana. Puss & Kram! ♥


Hm, hm, hm, hm, det hänger hm i taket.

SandraEn rätt ful ramsa som en gammal klasskompis lärde mig i typ fyran. Jag tänker inte säga ramsan här. :P Men skulle gärna vilja, för jag är inte så glad.
Är hemma från jobbet idag. :/ Mitt huvud är helt tungt, jag har ont i halsen, är dunderförkyld, nyser en gång i kvarten och har feber. (!!!!!)
Jag åker ju på lördag!! Jag får inte bli sjuk nu! Jag åker ändå!

Har ätit Kestine och tagit kortisonspray. (Fast det är långtidsverkande, jag vet) Jag vill verkligen bli bra nu! Vet inte om man ska ta och jobba imorn ändå? Känns så dumt att vara hemma fast jag inte är bra. Nog om det...!

Min blogg är flyttat nu. :) Sju tusen år senare. :P Nu ska jag försöka äta lite melon! Puss & Kram! ♥

(Bild inte från idag, för idag känner jag mig som ett monster! haha)


Jag lider med er pollenallergiker!

image178
Jag tror jag har slagit personligt rekord i att nysa idag. Vet inte vad det beror på, jag har ju ingen allergi direkt. Eller har jag det? Min hals är helt svullen och näsan blev helt täppt under eftermiddagen. Det blir bara värre. Ska ta lite medicin tänkte jag och se om det blir bättre. Vill faktiskt inte vara hemma från jobbet imorn.

För ett tag sen berättade jag att jag trodde jag fått allergi mot jordnötter, men faktum är att jag åt jordnötter idag och jag märkte inte så mkt. Alltså, det kliade inget.. :P Däremot så stod det en bukett med såna här fina blommor på ett skrivbord.

Jag som aldrig haft nåt sånt här förr, förstår nu verkligen det jobbiga! Jag lider med alla pollen / gräs och alla andra allergiker!

Köpa skor.

Nu slutar jag jobba, äntligen. Och ska åka in och kanske kolla på skor. Behöver sommarskor!! Får se vad mitt huvud orkar. Tar sällskap med CL. :)
Vi hörs!


Lyx

image177Jag har lyxat till det för mig själv rätt mycket på senaste. Det gör en lite gladare. En sak som gör mig glad är denna goda dryck. Mumma säger jag bara. :) Haha, det där lät som billig reklam. :P
Men ärligt, har ni smakat den?

Jag har en blåsa på tungen. :( Längst in på sidan. Ont gör det. Och svårt att äta är det också. (Ta fram papper och penna och notera!)

Glasögonprovningen idag gick för övrigt bra. Jag hittade ett par som jag trivdes bra i. Skulle, om jag hade tur få dom redan på fredag. = +++++
Det kommer nog dröja innan jag vänjer mig själv med att se mig i glasögon. Men det kommer väl.

Nu vill min kära sambo sitta vid datorn säger han. Så då får han väl göra det. Men han ska väl kolla klart fotbollen först. Kanske. :) Puss & Kram! ♥

Glasögonorm.

Idag efter jobbet ska jag till optikern. Jääättekul.
Först ska jag fixa fler linser eftersom dom jag har typ är slut. Sen ska jag också prova ut glasögon. Jag vet inte vad jag ska ha för glasögon! Herrejisses. Jag har aldrig haft ett par i hela mitt liv. Hur ska jag veta vad jag ska välja? Jag passar ju inte alls i sånt, inte ens solglasögon.

Så nu är jag en blivande 'glasögonorm'. Glasögon är ändå rätt fint. Eller hur?


Goooood mooooorning!

:) Jag vill att det ska bli fredag nu. Nu, nu, nu! På fredag kommer Li. På fredag har jag dessutom bokat tvättid. Kan ju vara bra att ha lite rena kläder när man åker. Då ska jag tvinga Li hjälpa mig. :D

Jag är trött och hungrig. Men glad ändå. :)

Härlig dag!

image176Varmt väder. Jag är fortfarande glad. :)
Har suttit på balkongen hela förmiddagen och njutit av solen. Nu har jag precis duschat och ska snart fixa mig för sen ska jag och ♥ gå ner och handla mat. Sen ska vi åka in till stan och gå runt lite för att sen kolla på bio."What Happens In Vegas". Tror kanske det inte är världens bästa film. Men hoppas ändå på lite skratt. :)
O bokade när jag satt på balkongen. Sen kom han ut till mig och sa att vi skulle på bio i kväll. :) Sånt tycker jag om!

Hoppas jag hinner hem innan Charlotte sjunger i kväll bara!! För det är väl i kväll? Eller är det nästa helg? Äh.. :P

Nu ska jag göra mig snygg. Puss & Kram!

glad, lycklig & kär!

image175
Saker har blivit mycket bättre. Jag är glad, lycklig & kär!
Ikväll ska vi mysa framför tvn och äta gurka och morötter. O ska äta chips. :) Intressefisken drunknar av överintresse!

Vi drar en Mallorca!

image174Idag sista minutenbokade jag och Li en resa till Mallorca. :P En vecka blir vi borta och åker nästa lördag. Lite guld är det! :D
Ska soooola! Och baaaada!! :D

Uno!

Jag och O kände oss sådär lite lagom barnsliga igår när vi fick för oss att spela UNO! :) Kul hade vi. Jag vann  a l l a  gånger! Fast det var ju bara för att jag var så himla bra!
image173
(Bild från google)

Gardinfrossa!

Jag känner bara blä till mina gardiner som jag har i vardagsrummet just nu. Dom är så små och tråkiga, man märker dom inte liksom.
Igår och idag har jag suttit och kikat runt lite. Frågade mamma efter lite tips. Ska lägga upp mina favoriter här så får ni kika om ni vill. Vad blir bäst tror ni? :) Har två fönster i vardagsrummet. Ett stooort, avlångt och ett "normalstort". Lite tips på det stora fönstret skulle vara trevligt. :)

 
image164image165

Grönt i olika nyanser?  ellos.se Vitt med rosa blommor, somrigt!

image166image167

Är väldigt inne på rosa. De här två tillsammans? ellos.se


image168image169
Eller de här? Samma färg men lite mer livliga. Också från ellos.se


image170image171
De här är ifrån textilboden.se och är helt underbara, faktiskt. Eller?



image172
Tycker om fransar. Hur ska man få ihop det utan att det ska bli fult?
Från textilonnet.se 

Snälla nu, ge mig idéer och åsikter! :) I promise, I will answer.

Hoppa sladd.

image162:P Idag kollade jag på Du är vad du äter, med Anna Skipper. Hon kan verkligen få en att komma igång! I dagens program så hoppade han rep, bland annat. Jag blev så sugen på att göra det jag med så jag vände lägenheten upp och ner för att hitta något lämpligt att hoppa med.. Till slut hittade jag en gammal sladd, en lång skarvsladd. Perfekt! Haha, man tager vad man haver.
Men det var kul, kanske ska införskaffa mig ett riktigt hopprep? :D Det är lite lodisvarning med min lösning kanske. :P

Nu ska jag dricka vatten!! Puss & Kram!

Rent tangentbord.

image161Igår när jag var hemma så blev jag lite rastlös och fick ett ryck så jag ploppade bort alla knappar från tangentbordet och rengjorde i alla springor och vrår, med tops. Haha..

Nu är i alla fall tangentbordet skinande rent igen. :) Tänk vad många bakterier som gömde sig där i. Usch.. För att inte tänka på alla knappar! Dom tvättade O. :)

Nu ska jag jobba. Puss & Kram! ♥

Hemma idag.

Idag mår inte mitt huvud så bra, har ont i pannan och ögonen. Det beror nog på linserna. Ska gå ut på en liten promenad snart tänkte jag. Det är så fint väder ute. :) Jag undrar vart man ska gå bara....

Frågan är om man ska gå ut utan liserna och inte se nåt, men så huvudet blir bättre? Eller om man ska ta på sig dom..? Fast det kaske blir värre ändå om man går ut utan för då måste ögonen anstränga sig så himla mycket. Ja, jag tar nog på mig dom.

Ska fixa tid hos optikern och skaffa glasögon också. Fy, vill inte riktigt. Hörs!

Duktiga Sandra!

En stor klapp på axeln till mig som har sorterat och städat köket, hallen och lite i vardagsummet och toaletten. Imorn tänkte jag fortsätta, om jag får samma ryck imorn dvs..
Ska kanske ta och sortera i lådan där det ligger massa smågrejjer. Och kanske fixa i skafferiet.

Vill att det ska bli fredag nu. :)

Göteborgsvarvet.

image160Idag åkte jag och O in till stan och träffade mina kusiner, deras föräldrar och farmor & farfar. Min farbror sprang alltså Göteborgsvarvet.. tror han sprang på 2.30 nåt.. minns inte. :P
El var mest intresserad av att shoppa och drog i hennes mamma hela tiden. Så när farbror hade passerat så gick vi in och tittade i affärer. Mina kusiner skulle ha skolavslutningskläder. Jag frågade El om hon inte redan hade det, och då sa hon: Jo.
Aha, hon säger att hon inte har nåt att ha för då köper hennes mamma kläder till henne.. haha, fuling där! :P Em, går ut nian nu. El slutar väl femman eller sexan. Gud vad ni läsare tycker det är intressant! :D

O kom för er som tycker det är intressant hem typ fyra-fem i natt. Ska sluta skriva så mycket om vad vi bråkar om.. haha.. Jag inser att det inte är roligt att läsa om. Får skriva om sånt för mig själv.
Jag kan också säga att jag är bra på att ta upp det negativa. Så jag kan lova att O är en bra pojkvän oftast. Men jag nämner oftast det dåliga. Nog om det.

Nu ska jag tvinga O att byta kanal på tv:n. Han kollar på tråkfotboll. :P Sen ska vi nog snart lägga oss.
Det var kul att träffa lite släkt idag. hoppas det inte dröjer så länge tills nästa gång! Puss & Kram! ♥

Löften är till för att hållas.

Jag vet inte varför men det tycks vara som att O ibland tror att han kan göra som han vill och att det inte påverkar mig.
Ensam fredag för min del, igen.
Hans kompis fyller år så han gick dit för att säga grattis. Han sa att han inte skulle vara borta länge men nu, nästan fyra timmar senare har han fortfarande inte kommit hem. Kul!
Nu ska jag gå och lägga mig för det är ju ingen vits att jag är vaken ändå. Imorn hoppas jag det  blir bättre! Hoppas dessutom att han inte kommer hem för onykter!

God natt!


Jordnötssås eller bara vinden?

Idag gick jag till en restaurang och köpte mat. - Kycklingfilé, ris och jordnötssås. Mumma tänkte jag och käkade upp allting.
En stund senare börjar det klia. I hela ansiktet! Dock inte i halsen. Jag hade väl ändå tur i oturen att jag var på en vårdcentral och bara någon minut från clarityn.

Konstigt, jag som aldrig reagerat på det förut.. Kanske var det någon lukt som flög in genom fönstret som stog öppet? Jag är ju inte direkt allergiskt mot nåt sånt i övrigt. Har ju inte ens pollen. Men men... får väl kanske undvika jordnötter i fortsättningen. :P

Grattis halva släkten.

Idag är det fredag. Woho! Haha..
Under veckan som gått har halva min släkt hunnit fylla år.
10 maj - Mittenkusin, 12 år och hennes mamma, typ 41?.
12 maj - Största lillebror, 19 år.
13 maj - Äldsta kusin, 19 år.
14 maj - Näst äldsta kusin, 17 år.

Okej, halva släkten var väl att överdriva en aning.. men nästan. Det är i alla fall sjukt många på så kort tid.

Imorn ska folk springa Göteborgsvarvet här i Göteborg. Min farbror är en av dom.. så det betyder alltså att jag ska få träffa mina kusiner :D I alla fall två av dom. E & E. Får se vad vi hittar på, men kul ska det bli i alla fall.


God morgon, god morgon, god morgon.

Idag är det lite segt. Jag var så jävla trött i morse, ursäkta svordomen. (Jag som aldrig svär.) Nu är jag tröttare än förut. Känner liksom att hjärnan inte riktigt är med i mitt arbete.  P a t i e n t e r n a   b l i r   h e l t   f ö r v i r r a d e  n ä r   j a g   p r a t a r   p å    m i n   t  y s t a ,   s n a b b a ,   o  t y d l  i g a   n ä r k i n g s k a .  "Kan du ta det en gång till?"
Jag behöver uppsöka en talpedagog.

Hoppas innerligt att denna dag blir smärtfri! Något bra tips på hur man ska vakna till?

(Oj, glömde visst att ladda upp inlägget. Skrev ju det i morse..:P)

Greys Anatomy

image158
Haha, jag är rolig jag. xD
Jag la nyss ut ett inlägg att jag snart skulle se på Desperate Housewives. Tog snabbt bort det! Smartass. Det var ju igår. Fråga mig inte vart mina tankar är.. för det vet jag inte själv.
Om tio minuter är det i alla fall dags för tv. Säger god natt nu på en gång för kommer nog inte sätta mig här igen sen. Puss & Kram ♥

Kärlek till Baileys.

image156


Nej, du var inte 'bara' en katt. Du var min bebis ♥.
Och jag saknar dig helt sjukt mycket!
Jag saknar dig och jag blir arg.
Jag blir arg för att du var för ung.
Det var fel sätt.
Saknar dig!

De försöker..

På jobbet.

Ibland händer det att en patient kommer hit och säger att han/hon har bokat en tid men att dom inte minns namnet på doktorn. Men att doktorn sitter "där borta", samtidigt som dom pekar.
Jag kollar, letar och letar.
Till slut får man säga att: "Nej du, jag hittar ingen bokning. Är du säker på att du har bokat en tid?"
- "Ja."
- "Okej, för jag ser inte att du haft kontakt med någon sköterska alls och bokat tid. Och det måste man göra först eftersom vi bara har tidsbokning här."
- "Jaha, vilket nummer ska man ringa då?"

Då kommer det fram ändå att dom inte ringt. De har inte pratat med en sköterska alls. (Det är bara sköterskor som bokar tider) Men de försöker.. Tyvärr kan jag inte göra mycket här.. Känns lite dumt men så är det och ingenting jag kan göra någonting åt. :/


Doktorer som inte gör sitt jobb.

Usch för dom.
Jag vet en. Dom vet vem jag menar här.
H*n är lat och otrevlig. Fy för h*n.

Dr: "Vart sitter min patient?"
Jag: "Precis bakom dig."
Dr: "Okej, då kan ju du tala om för han att han kan gå till mitt väntrum!"
Jag: "Okej."

Jag: "Du kan gå till väntrum B."
Patient: "Ja, är h*n en doktor?"
Jag: "Ja."
Patient: "Intressant!"


Till sjukan.

I söndags var ju O och spelade match. Han sparkade på någons dubbar och sen hade han väldigt ont. Det blev bara värre och värre, så på igåe (måndag) följde han med mig till jobbet så fick han träffa en läkare. Läkaren i sin tur skickade vidare honom till röntgen för han misstänkte benskada. Vi tog oss dit.. jag kan säga att det tog sin lilla tid! O på kryckor som han fick låna.. Det såg kul ut. (skadeglädjen är den stora gjädjen)
700 år i väntetid. (läs 1 timma) och sen kom dom ut och säger att: "Nej, det visar ingenting. Du kan gå hem igen. Har du verkligen så ont? Behöver du verkligen kryckorna?"
O höll på att smälla till henne.
O går fortfarande på kryckor.
O har fortfarande ont. Men det är väl bara en stukning. Han är sjukskriven en vecka ändå. Inte så lätt kanske att göra det han ska när han inte kan gå....

Biltur i värmen..

Ja, inget blir som det var planerat denna helg..
Planen idag var ju att åka iväg och kolla på O när han spelade match.. Svärmor och hennes sambo kom och vi åkte iväg. Men när vi kommer fram så är det ingen där.. O har fortfarande inte någon mobil så vi kan inte ringa honom heller för att höra vart det är nånstanns. Bra, verkligen..

Vi frågar någon som berättar att de är i Länsmansgården och spelar. Vi åkte på en liten biltur istället... åkte förbi men stannade aldrig. Vi åkte till någon udde och satte oss och åt glass. Det var gott. :D

Idag när jag satt på balkongen såg jag en nyckelpiga. Härligt med lite mögel va? Finns det nåt man kan göra för att få bort mögel? Någon som vet? Och vad ska man göra för att det inte ska komma mer? Det ser så fult ut.. Men nyckelpigan var i alla fall fin!



image155
Have a nice day!

36 grader!

I solen dock.. men vaaarmt.
Figaro och jag sitter på balkongen och njuter. :) Glöm inte att smörja er!! Bye ♥

Man kan ju undra...

... vad sjutton jag gör uppe den här tiden på en söndag när jag är ledig och svintrött..
Jo, det kallas morgonsol. Det är varmt som en bastu i sovrummet.. O ligger fortfarande och nanar och verkar inte direkt bry sig om hettan i rummet. Önskar jag också kunde sova.

När jag vaknade idag så tar det sådär extra lång tid för mig att få upp ögonen.. fattar inte varför. Men så kollar jag mig i spegeln och börjar asgarva. Såklart!! Mitt högra ögonlock är helt svullet efter mitt solande igår. Jag får fortfarande inte upp ögat helt.. jävla fan.. haha
Jag får skylla mig själv eftersom jag gick ut utan att smörja mig först.
Kanske kan ta ett kort sen så ni får se mitt öga.. haha, inte för att det kanske skulle vara så himla kul att se. Det inte ju inte sådär jättesvullet men ändå..

Idag ska kanske jag följa med svärmor och hennes sambo och kolla på O när han spelar match. Det kan bli kul.. för fotboll är ju   j ä ä ä ä t t e e e k u l , verkligen.... (ironi) Det roliga i det hela är väl kanske snarare att se O. ;)

Nu ska jag duscha. Puss & Kram! ♥

Ändrade planer.

Jag behöver en paus. Från allt just nu. Dagen började ju så bra. Jag var jätteglad och såg fram emot dagen. Men, nu vill inte han.

Jag var ändå på en promenad i det fina vädret medans han satt här inne och spelade tv-spel. (som han gör fortfarande)
Jag och Figaro var ute. Nedan kommer lite bilder.

image147
Figaro.


image148
Ser ni honom?

image149
"Mjau, fååååglar!!"

image150
Attack.


image153
Figaro går till fel dörr i trapphuset.. :P

image151
blä.

SOMMAR!!!!!

Ah, gud vilket härligt väder det är ute! Helt kanonväder! Har suttit på balkongen sen jag vaknade och har redan bränt mig. Inte trodde jag solen skulle ta så förbannat. :P Mig gör det inget. Jag vill bli brun!

Nu håller O på att duscha, sen ska vi åka in till stan och kanske sätta oss på någon uteservering eller nåt. Sen när solan börjar gå ner så ska vi på bio. :) Igen.. :P Vi ska nog se 27 dresses eller vad den heter. Någon som sett den? Är den sevärd?

Nu ska jag inte sitta här mer.. ut, ut, ut!! Puss & Kram! ♥♥♥

Hultsfred vs. Tallinkryssning.


image146 Jag, O, L, Ni, Ke, Se och nån mer planerade att åka till Tyskland i sommar och gå på festival. Vi var så taggade allihopa. Vi beställde biljetter och allt. Men, tydligen har vi gjort något fel när vi gjorde beställningen för våra biljetter har inte kommin än. Och vi beställde för en evighet sen.. och nu är det slutsålt.
Dumma sida, att det bara stog på tyska.. jag menar.. det finns ju ett annat språk också som heter engelska!! fan.

O och hans kompisar ska tydligen åka till Hultsfred istället. Jag skulle vilja åka dit med för Håkan kommer dit!! :D
Men jag vill inte åka ensam med Os kompisar, för då kommer vi bråka konstant.. Och Os kompisar står ju såklart på Os sida.. så, då är det bättre om jag inte följer med.
L kan inte åka med till Hultan för hon inte fått ledigt då. Men, jag och L ska leta efter någon billig sista minutenresa istället! :D Wohooo! Blir väl något B-ställe.. kanske blir det en ålands/tallinkryssning. haha..
Vi ska röja.

O blev lite frågande när jag sa att vi planerade det. Och hans första reaktion var: "Då håller du dig i skinnet! Tänk på att du har pojkvän!"
Jag vet. Jag gör inget dumt. Tråkigt att han säger så..
Han tyckte det var värre att åka utomlands än att åka på festival. Jaja.. vi ska hitta på nåt ändå! I won't let him stop me! ;) Puss & Kram!

Kläder

Nu fick jag ett sånt infall igen och beställde lite kläder från H&M. Hoppas denna beställning blir bättre än den förra! Mest för att jag knappt använt dom kläderna, för de var för stora. Men också för att dom inte var lika fina på mig som dom var på bilderna. :P
Jag är väl för kräsen.

Min svärmor tyckte jag skulle köpa mig lite färgglada kläder. Haha, vadå? Jag tycker om svart.. och brunt.. mörka färger. Men nu köpte jag faktiskt lite olika färger på kläderna.. hoppas det blir bra. Jag är väl inte direkt moderiktig.. så, haha...
Tanken idag var ju att jag skulle med till Kungälv och hälsa på Os bror.. men O skulle inte med.. så då blev det att jag stannade hemma. Det skulle kanske annars varit kul att komma ut och träffa lite folk. O är och tränar nu men kommer hem om någon timma. Vi kanske skulle ut och gå lite då, om han orkade. Annars blir det väl att kolla på Talang. :)

Förresten, Figaro är söööt! Se själva!image145

Sova.

Va sjutton är jag så himla trött för? Det känns som det enda jag gör är att jobba och sova. Idag när jag kom hem så var jag så himla trött så jag gick och la mig. (vid 18)
Sen vaknade jag av att jag fick sms.
Jag svarade.
Jag somnade om.
Fick sms.
Jag svarade.
Somnade om.
Fick sms.
Jag svarade.
Somnade om. Ja, ni fattar. Tillslut ringde hon hem istället. Nu sitter jag här. Hungrig och trött. Ska kanske ta mig en kvällsmacka.. så svårt att somna när man är hungrig. Ska nog duscha också, så kan jag sova lite längre imorn bitti. :D

Imorn är det redan fredag! Vart tog den här veckan vägen då? Helt plötsligt var det helg igen.. Ska kanske hem till Os storebror imorn och hälsa på. Vi ska grilla lite. (beroende på vädret) Det blir årets första grillning för min del i så fall! O själv ska inte med för han ska träna fotboll.. Haha.. så ja, jag och Os familj, utan O.

Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen... :D (Innan O är klar.) Puss & Kram! ♥

Fläskifilé.

:D
Hektisk dag idag med. Men trots allt inte som igår. Snart är det Grey's Anatomy på tv och det ska jag såklart se!
O ska tydligen laga mat idag.. Fläskfilé och ris.. :P Hehe..men fläskfile, på en tisdag. Mig gör det inget.

image144
Sandrew, inte linslus.

God? morgon!

Nje, inte så värst va?
Massa strul. Morgonen börjar med lite för många tryck på snooze. Får stressa in i duschen och för att hinna allt. Jag hinner! Springer ner mot busstationen. Halvvägs ner får jag en sån där panikkänsla i kroppen: "Stängde jag av plattången??" Kunde ju inte gå till jobbet med den känslan i kroppen utan var tvungen att pallra mig hem igen för att kolla.
Den var ju såklart avstängd. ^^
Sprang ner mot bussen för att hinna med. Upptäcker då att jag glömt handväskan innanför dörren. Så jag fick springa hem igen!! Då missar jag bussen. Jävla fan.
När nästa buss väl kommer och jag ska dra mitt busskort så funkar inte det! Det gick ut igår! Busschauffören blev lite sur och påpekade att jag borde planera mitt åkande bättre. Han var i alla fall snäll mot mig, bara den här gången. (Tur det inte kom någon kontrollant :P)
När bussen kommer fram till min hållsplats stannar han för att plocka upp folket som ska på men glömmer att öppna dörrarna så jag kommer ut. Får skrika: "Ursäkta! Hallå!!" men han hör inte. Får hälsa tack till damen som sa till busschauffören åt mig.

Ja, det var min katastofmorgon. Vad tror ni, ska jag satsa på en trisslott i eftermiddag?


Nattinatt

Jag är sjukt trött.
O också. :P

När jag kom hem åt vi lite mat. Sen var det unga mödrar på tv och det ville inte O kolla på så han skulle in och vila lite. Såklart somnar han! :P
Ca 2,5 sekunder efter att unga mödrar var slut känner jag hur mina ögonlock bara blir tyngre och tyngre. Och vägen till sängen kändes helt oändligt lång! Jag somnade där på soffan och vaknade för en liten stund sen..

Ska lägga mig nu. Skriva lite i boken tror jag. Se om någon tjuvläst igen.. Puss & Kram! ♥

Morrn!

Idag är jag trött. Jättetrött! Igår blev det en rätt hektisk dag faktiskt. Kul med mycket att göra!

Jag och O började dagen med att åka in till stan. Tog en tur genom femman, skulle egentligen kollat lite efter lite sommarkläder men O var hungrig så han hade bråttom till mat!
Efter mat gick vi mot Liseberg. Jättehärligt! O är så rädd så han vågar ju inte åka några karuseller.. så vi gick bara runt och kollade och njöt av värmen. Vi spelade lite på såna där spelgrejer men vi vann inget. haha.. men vi hade jättetrevligt ändå! Önskar vi kunde göra sånt här liiiite oftare.
I alla fall, efter Liseberg så gick vi till SF för att kolla bio. :) Vi såg ironman. Det är väl inte direkt någon Sandrafilm.. men helt okej ändå. Det måste den ju varit med tanke på att jag inte somnade under den! Haha..
Sen gick vi hem. Det var så kallt ute. Jag hade ju "bara" på mig korta jeans, linne och en annan tröja över. Det var ju sommar ute på dagen!!

Jaja. Nu händer inget vettigt alls faktiskt. Ska snart gå på rast.. Puss & Kram! ♥

Inga From Sweden



Jisses alltså. xD

Torsk & räkor

Älsklingen (Figaro) fick nyss prova en ny sorts mjukmat. Torsk och räkor. Jag tror minsann att detta är hans nya favoritmat. Han liksom slängde sig över maten och åt riktigt intenstivt. haha...:P Sötnos han är!

Jag har letat hela dagen idag efter min digitalkamera men den vill inte bli hittat. Undar vart den ligger. Jag är ganska säker på att jag la den på varagsrumsbordet innan jag och O började städa här hemma. Jag skyller nog på O i detta ögonblick. Det är nog han som lagt undan den på något konstigt ställe.

För den som är intresserad kan jag tala om att igår kom farmor och farfar hit och hälsade på. Det var himla mysigt faktiskt! Först var vi här. Jag och O visade runt lite i våran lägenhet och sen fikade vi mina hembakade bullar. (Pluspoäng till mig!) O bryggde kaffe.
Jag är ju inte så vuxen än att jag dricker kaffe men O dricker ju, så han vet hur man gör. Man kan ju tycka att jag borde veta hur man brygger kaffe med tanke på att jag jobbat på café och för att jag alltid fick brygga mammas kaffe när jag var liten. (Dessutom sa hon alltid: Gud, vad gott kaffe du bryggt idag Sandra!" Men det tror jag mest hon sa för att göra mig glad. Och för att få mig att fortsätta brygga kaffe i framtiden.)
Oj, nu banar jag iväg känner jag.
Farmor och farfar var det ja.. vi var här. Fikade och satt och pratade. Vädret ute var inte det bästa, vilket var synd, så vi stannade inne tills det var dags att åka till svärmor och äta mat.
Hon bjöd på hemlagade köttbullar, potatis, gräddsås, lingon och saltgurka. Så gott som det bara kan bli!! Jag hoppas farmor och farfar tyckte det var lika trevligt som jag tyckte. Det var kul att få lite besök av folk man känner! Alltså, som man har känt länge..

Idag har jag inte gjort ett skit. Faktiskt.
Sov väldigt länge.... (får skämmas) Första gången vaknade jag vid 7 av att Figaro fått tokspel. Jag bestämde mig för att det var alldeles för tidigt att gå upp då så stoppade in öronpropparna och somnade om på fem röda. Sen vaknade jag vid ett! Fattade ingenting. "Va?!?!? Är klockan redan ett?? Har inte jag vaknar förens nu? Nej. klockan måste gå fel???" Typ.
Sen kom O hem från jobbet. Jag gick ut och gick en stund med Figaro för O ville inte följa med.
Sen åkte O för att spela match vid typ 16-17. Men han har inte kommit hem än. :( Hoppas han kommer snart.. Känner mig rätt ensam här. Isolerad.
Visst det är väl bara att gå ut. Men hur jävla kul är det? Hur kul är det att gå ut själv då? Gud vad jag saknar mina vänner uppe i Hallsberg!! Och familjen!

Nu kommer O hem.. Så ska prata lite med honom. Puss & Kram! ♥


var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0