Han är grym!



Detta står i förklaringen: Guitarist Dominic Frasca playing 10 and 6 string.

Åh!!

Shit om shit.

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? Hehe, bra fråga. Jag har ju faktiskt varit kär i alla mina ex.. men sen hur "rikigt" alla varit är svårt att svara på.
Vad tycker du om kärlek? – Hm, måste ha kärlek.
Har du flashat/strippat nångång? – Haha.. Kanske det.
När kramade du någon sist? – Ingen som vill krama mig..
Saknar du någon speciell person? - Hehe, nje..
Har du svårt för att bli kär? - Jag tror inte det.. :P
När kysstes du med någon sist? – Öhm, en natt för några helger sen. :) En som gärna diskar mitt i natten.. haha
Ångrar du det? – Nej.
Är du singel? – Ja.
När fick du senast en komplimang? – Jag minns inte.. :'(
Har du hånglat med någon av samma kön? – Haha, min farmor läser det här!

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: – Jag har svimmat ett antal gånger och legat avtuppad ett tag..
Gjort något riktigt dumt: – Jo..
Gjort nåt olagligt: – Ja..
Blivit polisanmäld: – Nej..
Fått din mamma att gråta: – Säkerligen.
Skämts över dina föräldrar: – Har inte alla det?
Skämts över dig själv: – Ja.. :/
Sagt jag älskar dig och menat det: – Ja – men även the other way around.
Bråkat med din flickvän/Pojkvän: – Med mina ex, ja.
Dricker du: – Ja, varje dag. Vatten.
Vilka kläder sover du i: – Trosor och bh
Vad hatar du verkligen: Jag hatar tallriksgnissel och spindlar.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Nej, det tror jag inte. Med risk för att låta oerhört självsäker.. :P Menar inte att jag har chans på alla jag blir kär i, utan snarare att jag helt enkelt inte blivit kär i någon jag inte haft chans på... ni förstår nog.
Är du ensam nu: – Mina kissar är här.. :P
Vill du gifta dig: Ja, någon dag...
Vill du ha barn: – Hehe, någon gång ja..

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: – :P
Såg dig gråta: Ehm, vet inte.. det var fan längesen jag grät nu.. Men nog mamma när jag var där och bror **** ****.
Fick dig att gråta: – Bror.
Du delade en drink med : Vettefan.. har inte druckit drink på evigheters evigheter..
Du gick på bio med: Oscar..
Skällde på dig: Haha, hm.. Jag har inte en aning.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: Nej..
Kramat någon: Nej..
Pussat någon: Nej..
Köpt någonting: Handlade saker till caféet.
Sjungit: Haha, ja i morse när jag sminkade mig. :P Gör jag varje morgon.. (när ingen hör)

HAR JAG?
Digitalkamera: Juppsi.
Telefon på rummet: I vardagsrummet och i hallen.
Egen dator: Ja.
Könssjukdom: Haha, nej.
Husdjur: Figaro & Byron mina älsklingar!
Bra kompisar: Såklart!


Dialekt

Mobilblogg; Åh, det är en barnfamilj här och fikar och allihopa pratar grym göteborska. Även barnet. Åh, det är så himla gulligt! Varje ord dom sa riktigt njöt jag av. :p ja, jag är knäpp, i know... Men, göteborska är fiiiiiint!

Today!

Me är tired. Somnade på bussen hem, igen. :P Sällan jag somnar på bussar. Så ryckte jag till som fan, ni vet som man kan göra ibland när man precis håller på att somna. En tant satt bredvid mig och hon bara kollade snett på mig. Trodde säkert jag hade någon hjärnskada eller något.

Min fot gör lite ont. Har inte orkat titta under den än. Det gör ju inte ont när jag går.. så det stör ju inte sådär jättemycket. Bara när jag vickar på foten..

Anyways.. idag tänke jag försöka komma i säng lite tidigare än vanligt.. för ska jag till Michelle efter jobbet imorn. Hade jag tänkt.. hon har jag fyllt år och ska ha lite kalas imorn då. :) Mitt i veckan.. när jag jobbar. :P Har inget vettigt att skriva som vanligt.. så avrundar nu. Puss & kram! ♥

Mobilblogg: Jag har fortfarande on

3d03417e21434e1ed5dce034d1440071.png

Mobilblogg: Jag har fortfarande ont under foten sen den där taggen jag fick in igår. Jag funderar på om jag kanske inte fick ut hela. Ser ut som det sitter nåt där under. Jag får försöka pilla lite när jag kommer hem..men det blir svårt eftersom jag är sjukligt kittlig. :p


Mobilblogg at work: jag spelar Ord

0-63cee22cb0b39b89d48de7640f059d72.png

Mobilblogg at work: jag spelar Ordfejden med mig själv, ingen höjdare om man säger så.. Haha


Kaggebo

En helt underbar helg i Kaggebo enligt mig. Så himla perfekt där.

Vi måste åka dit igen, i år! Jag är på!


På väg ner till poolen och havet för en badtur.


Vägen till Gården


Stugan, Linda på väg till bad och Millan och Markus tittar på.






Partypix.


Markus och Millan på promenad :)


Så himla fint är det! Vill tillbaka nu på en gång.

Helgen gick sjukt fort.. :/

Ao

Jag fick in en kakustagg under foten. Typ som en nål. Smärta.

Jag fick ut nålen. Fortfarande smärta.

Jag hoppas jag fick ut hela stickan. Annars, mer smärta.

ZzzzZZzzzZzz

Allvarligt talat. Jag somnar när som helst! Är så jävla trött!!! Någon, kom hit och prata med mig! Snälla! Så slipper jag somna. Åh, vad ska jag göra? Har gjort klart allt nödvändigt och dessutom lite onödvändigt... Nej, nu måste jag resa på mig så jag inte somnar....ah

Tänkte bara..

..säga att jag är hemma sen några timmar tillbaka.

Imorn kommer en uppdatering om helgen med lite bilder and so on. :) Natti alla! Jag är helt sjukt trött nu ja.. Puss & kram! ♥

Pingsten kom två gånger i år.

Dagens bästa: På caféet, ett par kommer in för att fika. Båda två ser tvärglada ut och ler med hela ansiktet. När de sätter sig ner blir de snabbt vänner med de som redan sitter och fikar. De byter både namn och adresser!! När de sen ska gå får de hela caféet att vinka 'hej då'. Jag går ut för att hämta deras disk och märker att de glömt en sak. Jag ropar efter dom och damen kommer springandes tillbaka, säger till mig: 'Gud välsigne dig. Gud är med dig, han är verkligen med dig!' samtidigt smeker hon mig på kinden och tittar mig djupt i ögonen. I andra änden caféet står mannen och ger 200 kronor till en av våra återkommande gäster och säger till henne att hon ska köpa sig ett mål mat för pengarna. Haha... Alltså, jag undrar vart dom kom ifrån. :p jag har två gissningar.

Kaggebo

Imorn drar jag till Ostkusten utan dator. Så det blir inte mycket bloggande då.. kanske något mms droppar in. Så kika in ändå för all del.

Jag vill åka nu!!! Jag har laddat med massa gammal musik... (har inga nya skivor...) men det går nog bra med det jag har hittat nu ändå. Lite nostagimusik helt enkelt.

Så gott folk. Jobb imorn, för nu känner jag mig nästintill helt frisk! Och sen blir det KAGGEBO! Yeeeey! ♥

Denver the last dinosaur



Haha, så kul man kan ha på fest! En gammal video från 2007.. :D

skumbad och packning

Gud så sakta den här dagen går! Klockan är ju inte ens 17 än liksom! Känns som jag varit vaken i sju dygn på raken och att klockan borde vara runt 23 nu. Men nej, klockan går hundra sakta och jag får vänta en och en halv timma till innan jag får börja promenera till tåget.

Jag tog mig ett långt och skönt bad förut. Skumbad! Jag ♥ mitt badkar! Sen har jag städat lite i lägenheten. Vill komma hem till en fin lägenhet, inte en som behöver sig en storstädning. :P Är inte riktigt klar än.. men resten tar jag senare, för nu har jag megaont i ryggen. :/

Sen så har jag packat med.. sängkläderna tar ju upp halva väskan. Haha.. alltså lakan and so on... Funderar på om jag ska ta med mig ett kul spel? Vill ni spela det folket? Rappa Kalja Extrem (det ni ser till höger) Jag tycker det är skitkul.. men å andra sidan är jag kanske grymt lättroad med.. :P men man kan göra om det till en variant på ölspelet.. ;)

Just nu sitter jag och lyssnar på Wet wet wet - Love is all around us :) Grymt bra!

Men nu ska jag städa klart tror jag.. nu har jag haft mig en liten paus. Puss hej! ♥

Johan Glans ♥

Det var längesen jag garvade så hjärtligt! Kolla på det.. så himla kul!












Morsning korsning!

Jag har legat vaken sen Linda skickade ett sms i morse klockan tio i åtta. (tror jag) Men kände att jag ta mig sjutton inte skulle gå upp än. Försökte förgäves somna om igen... då kom istället en kelig Figaro och satte sig på mig.

Nu sitter jag här och ska snart ta mig en dusch. Sen i kväll ska jag åka till Hallsberg och lämna mina katter hos mamma. Hon ska nämligen vara kattvakt i helgen. För i helgen åker ju jag till Kaggebo! :) Ska bli så himla kul och jag längtar dit!

Jag hoppas bara jag hinner bli frisk tills imorn. Idag har jag ingen feber i alla fall. Men min röst är helt fucked efter all hosta och förkylningen. Hes som ett as.

Aja. Jag ska ta mig lite frukost. Macka. Igår tog jag fram kyckling från frysen så det ska jag äta till lunch idag. :D Gottigt!

Puss & kram! ♥

Natti


Jag känner mig sleten. Ska inte lägga mig än men tänkte ändå skriva natti nu.. ♥ Natti & sov gott!

Update

Fasen vad segt. Vaknade för typ 40 minuter sen.. soffan is the place to sleep! Nu är jag sjukt hungrig så tänkte koka lite makaroner och blanda i lite... haha, tyck inte jag är äcklig nu, men... tonfisk. Det blir faktiskt gott! Jag lovar!

Febern är över, tack Alvedon. Vet inte om jag ska jobba imorn eller om jag ska stanna hemma och kurera mig. Kanske är bäst eftersom jag fortfarande är dyngförkyld och knappt får luft.

Förresten, jag vet att jag är dålig på att ta kort. Kameran ligger på laddning nu i alla fall.. fick leta ett tag innan jag hittade den. Letade verkligen överallt.. sen tänkte jag; Jag undrar om jag varit så duktig att jag lagt den där den SKA ligga?

Och såklart hade jag det! Varför började jag inte leta där? Aja. Mattime! Krampuss!

First Class Riot


The Tough Alliance - First Class Riot




Åh, denna hade jag glömt! ♥

sick

hellu, jag blev tvungen att gå hem tidigare från jobbet idag. Kände redan på vägen dit att det inte skulle funka. Skickade iväg ett sms till Linda och hon kom klockan tio och löste av mig.

Svettas som en gris och fryser som en iskotte. Är förkyld som... en apa?, hostar som en lama och andas lika tungt som självaste Leif GW Persson. Typ.

Nu ska jag kurera mig, igen och lägga mig och försöka vila lite.

(Jag förstår att det inte är så kul att läsa om min självömkan, men det får ni stå ut med ;p Och ni behöver inte tycka synd om mig, för det gör jag själv så det både räcker och blir över.. hoho)

Luftpuss & luftkram (Vill ju inte smitta ner er) ♥

Om idag!

Hej på er!

Tänkte bara skriva lite snabbt om dagen och så vidare.

Har jobbat som vanligt. Allt har gått bra. Gratiskaffe på jobbet varje tisdag efter klockan 15. Snacka om att folk är snåla.. :P När klockan började närma sig 15.. alltså typ kvart-tio i så började några pensionärer sätta sig runtom i caféet. När klockan slog 15 så bildade de kö och i stort sett alla köpte sig det billigaste möjliga. En toast för 7:-. De är för roliga. Lite söta med, på nåt sätt.

En gubbe kom fram och sa till mig och sa: "Du, jag ska ha en sån som hon har, en sån där utländsk sak."
Fick tänka en stund.. men som kom jag på det, en toast var det han ville ha såklart.

Nu vill jag bara känna mig bättre. Jag har ju som sagt tagit hostmedicin och ska nu ta lite nässpray, en ipren och astmamedicin. Hoppas detta gör att jag kan få sova hela natten utan att vakna stup i kvarten. Sen ska jag komma ihåg en toarulle bredvid sängen med. :P Men nu gott folk ska jag ta och borsta tänderna så jag kan lägga mig. Puss & kram alla! ♥

Jag får inte upp den!!!!

För helvete, jävla barnspärr på hostmedicinen. Jag får inte upp flaskan!

Har suttit med den i fan 40 minuter snart!

Gud så störande!


update: Jag fick upp den!

Här kommer lyckan

"...och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans."
-Håkan Hellström

;P

Jag mår fortfarande bajs. Jag ska lägga mig nu. God natt alla!

When Love Takes Over

David Guetta feat. Kelly Rowland - When Love Takes Over




Mår pyton!

Blä vad jag mår blä.

Jag:

  • Mår illa
  • Har huvudvärk
  • Feberont i kroppen
  • är trött, känner mig mosig
  • har hosta
  • fryser
  • och ont i halsen
Men imorn blir det jobb igen.

Men ffs

Haha, kul. Sitter på bussen hem och framför mig sitter det en tjej och kille ca 16-17 och grovhånglar. Jesus, take it easy liksom. Behöver inte käka upp varandra här. De kan väl åtminstone vänta tills de kommer fram till någon av deras föräldrar. :p

Mobilbloggar: Fy fan vad trött jag

734b53c0053fb5c1ce6cc3ace861cf8b.png

Mobilbloggar: Fy fan vad trött jag är! Fy fan vad segt det är här på jobbet nu. KOM OCH HÄLSA PÅ!!


Hemkomstfest för Linda igår i bilder

Hade verkligen kul! Och det var så himla kul att träffa Linda igen. Hon har ju som sagt varit i Magaluf i ca två månader, så att fira hennes hemkomst var ju givet! :)
Först satt vi hemma hos Marcus och grillade. Sen åkte vi in till stan. Först skulle vi gå till Frimis men helt plötsligt skulle vi inte det. Vettefan varför. Så gick vi till Sander istället.. men där blev vi inte långvariga utan gick istället till vårat stammisställe - Liquid.
Sällan.

(De små bilderna är klickbara när sidan laddat klart)









Jag älskar att ta kort! Min kamera dog tyvärr så jag fick låna Manges telefon och ta "lite" bilder med. Sammanlagt 201 bilder från igår har jag. Orkar verkligen inte lägga upp alla här.. och jag tror inte heller ni orkar kolla på alla bilderna. :P Men men.. Tack för igår alla! Jag hade jättekul!

Nu kan du få mig så lätt

Håkan ♥


Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll..
Lura mig
nej,nej
vad folk än säger


Liquid

Igår var vi som sagt iväg till Liquid. :) Här kommer lite bilder.


Först blev det förkrök hemma hos moi! Millan, Henke, Mange och Joel


Joel och Mange. Notera ljusen som stått i solen, blivit varma och böjt sig. :P


Sen drog vi till Liquid.


Millan :)


Mange och Joel igen.


Jag och Henke. haha..


Och sen Millan och jag.

Haha, var aningen svårt att få till en bild  p g a  en icke samarbetsvillig, trött Millan.

;)

Mip mip!

Hej på er!

Fasen vad trött jag är i dag. Sov väldigt skönt i natt men är ändå inte helt utvilad känner jag. Kanske blir bättre om jag får mig en dusch. Vem vet. Annars får jag nog ta mig en powernap.. haha

Igår blev det utgång på Liquid. Först blev det en liten förfest hemma hos mig. :) Kul var det.. fick tokstäda innan dom kom bara..men det gjorde väl inte så mycket för då fick jag ju det gjort! ;P Lite slö har jag varit i veckan. Men det får man vara när man jobbar 10,5 timmar om dagen.

För övrigt håller jag på och få världens jäkla nackspärr. Ont gör det. Synd om mig!

Gick förbi systemet förut, tänkte först inte köpa något men sen blev det en flaska vin ändå. En Ruppertsberger Hofstück - Riesling. Blir den i kväll. För i kväll ska vi fira Lindas hemkomst! :D Undrar bara vad som sker i kväll... förfest hos mig?

Nej, gott folk. Jag babblar om ingenting. Ska lägga in lite bilder från igår sen. Så håll utkik ;P Nu ska jag ta mig en dusch i alla fall. Puss & kram på er! ♥

Dagen i småmeningar och bilder.

Hej everybody! :D

Fredag idag!
Humöret är på topp. Har kommit hem från jobbet. Lyssnar på Coldplay. Är glad för att Linda kommer hem. Ska ta mig en dusch. Sminka mig. Fixa frisyren. Dra upp på stan och ta en öl eller tre.

Jobb gick bra.
Fick besök av Mange.
Sen kom även Sari, Linnéa och lilltösen Mathilda/Matilda + min lillebror Kim på besök! :) Så kul när folk kommer och hälsar på för det är verkligen extremt segt på jobbet nu!


Kusinerna! ♥


Moster med Matilda :)


Lillebror :)


Mange :)


Sötaste bebisen!

Woooohooooo!!!



Vet ni?

Imorn kommer Linda hem!!!!!

Slingning i håret

Hej hej alla!

Jag sitter med en sån där sexig hätta på huvudet. Håller på att slinga håret.. blont såklart. Tänkte fixa min utväxt som jag inbillar mig syns jättemycket.. men som kanske inte syntes sådär jättemycket egentligen. Jag vet inte.

Gick i alla fall hem till Mange efter jobbet och han hjälpte mig med håret jag inte såg, bak i nacken. Ska alldeles strax slänga i färgen. Jag hoppas innerligt att inte håret blir orange! Då får jag typ sova med silvershampoo. haha

Anyways... händer inte så mycket. Är ganska trött så tänkte komma i säng innan tolv idag i alla fall. (slutar säga jag ska lägga mig tidigt för det händer aldrig ändå!) Men nu ska jag få klart det här i alla fall. Puss hejs! ♥

Vad är det med killar egentligen?



På slutet tyckte han jag skulle fundera på om jag ville se nya Falk-filmen nånting.. Mja du ********, tack, men nej, tack.

Förresten.. läser du kanske min blogg? :P

Nattinatti!

  God natt
   Sov gott
 I love you
Älskar dig
 Natti natti


Vila i frid Arne

Åh, jag tittade på min mammas bilddagbok nyss och såg där att Arne inte längre finns med oss.

Arne är min systers farfar.

Jag blir ledsen i hjärtat.

Tänker på er i Hultsjön och Rastorp! Tänker på Elsie, Arnes fru som tydligen var på väg hem från en liten semester i Norge. Jag tror hon nyligen fått höra nu. Eftersom hon skulle komma hem nu på kvällen....

Jag träffade ju Arne då när syster konfirmerade sig, tänker på det.

Dumma döden. Screw you.

En dag på jobbet.

Hej på er!

En trött Sandra här som skriver. Idag SKA jag lägga mig tidigt, annars kommer jag aldrig orka upp imorgon!

Dagen har gått bra.. som vanligt. Skillnaden idag var att det verkligen varit sjukt dåligt med folk. Är alla i hela Kumla på semester eller? Jag har ju tjänat mer i lön än vi tjänat in.. :P Idag kom Mange förbi igen. :) Och, idag var han där i fleeeera timmar. Från typ elva-tolv tills jag stängde. För Mange kändes det nog som dubbelt så länge.. men för mig gick tiden dubbelt så snabbt.
Sen bjöd Mange på pizza med, så idag har jag svullat kebab. Fy mig.

Vi har spelat fyra i rad cirka hundra gånger.
Och tre tre tre.
Och sen ordspelet. :D

Dille

Gissa vad jag har suttit och tänkt på nu sen jag kom hem.

haha...

MUST! Julmust, påskmust. Must.


Åh, jag är så sugen på julmust!

Har du en flaska liggandes, som du gärna vill bli av med så kontakta mig på [email protected] (Går även bra med påskmust)

(för den som inte förstod ironin i hotmailadressen så vill jag bara lite snabbt förtydliga att den adressen inte finns.. vad jag vet.. Den är i alla fall inte min)

Men jag är ändå sjukt sugen på must!

Not for the dough

Denna spelades på efterfesten i onsdags. Nu är jag kär i den.

Multicyde - Not for the dough


I morse



Tänk att i morse var jag dyngtrött.. men det syns inte på kortet.. som tur är! ;P Nu är jag dubbelt så dyngtrött, så bild från i morse får duga bra.

Idag ska jag lägga mig tidigt, tror jag.

Lars!

Jag vet inte hur Idol-intresserade ni folks är... men jag är det inte direkt. Men en kväll 2008 så hade jag tråkigt och satte mig och tittade på just det, Idol.

Och jag får se denna kille. Lars Eriksson.


Såg ni det? Minns ni? Annars titta på hans audition igen (eller för första gången) nedan..



Jag kunde bara sitta där och stirra. Haha, missförstå mig inte nu... Jag blev helt kär i hans röst. Och jag kan inte annat än hålla med Anders Bagge i det han säger efteråt.

Han har ingenting i Idol att göra.. (och det bevisades ju eftersom han åkte ut) men skivkontrakt ska han bannemig ha!

Och nu läste jag någonstans att han ska släppa en skiva i höst. Med lite hjälp av just Anders Bagge.

Åh, jag vill bara krama hans musik. Är jag knäpp tycker ni? haha

Talk

Coldplay - Talk


Jag får gåshud av början. Love it! Och texten.
Natti! ♥

Första dagen men ändå inte.

Hellu allihopa! Titta, jag orkade blogga efter jobbet! ;P

Det gick bra idag. När jag kom dit så var jag lite orolig att jag glömt bort alla rutiner och så, men när jag väl öppnade dörren in så kändes det som om det var förra veckan jag jobbade sist.
Startade alla maskiner och apparater. Gjorde alla mackor, ställde ner alla stolar, skar upp extra grönsaker tills imorgon, fixade fram alla kakor och bullar and so on and so on... Ni fattar. Allt gick bra och jag hann och var klar med allt någon minut innan öppning.

Jag minns allt så bra att det blir lite problem med att de haft prishöjning.

Så här har det låtit idag några gånger:

"Var det bra så?"
"Ja"
"Då blir det fem..sju kronor, tack"


Eller...

"Då blir det tio..tolv kronor, tack"

Ni fattar.


Sen kom Mange förbi och hälsade på. :) Kul med massa sällskap! Han satt faktiskt där ganska många timmar.. Tack tack!
Vi spelade "tre tre tre" (heter egentligen någonting annat.. men det namnet minns jag aldrig) Och sen det spelet som Mange spelar på bilden. Älskar det spelet! Man bygger ord som i korsord efter de bokstäver som tärningarna visar.
Jag vill inte skryta.. men jag är grym! ;P

Eftersom jag hade tid att sitta och spela spel så fattar ni nog att det var väldigt lugnt. :P Men nu är jag faktiskt sketatrött och tänkte försöka komma tidigt i bingen.

Så natti på er! ♥

Café & le

Imorn börjar jag jobba! Först blir det tre veckor där jag börjar 07:30 och slutar 18:30, vilket betyder att jag kommer vara heeeeelt slut när jag väl kommer hem.

Eftersom jag jobbar helt ensam så skulle det vara superkul om folk kom förbi och hälsade på. Jag bjuder på en kopp kaffe! ;P

imorn kommer jag ligga framstupa sidoläge tills klockan ringer igen att jag ska upp och iväg till jobbet. Får se om jag bloggar något imorn... haha...

Nu ska jag kolla klart på Pirates of the Caribbean och sen nana kudden. Puss & kram! ♥

Work

Pendlarpluskort

Morrn på er!

Vaknar av sms-bombardering nu på morgonen. Försöker lönlöst somna om. Går upp.

Jag ska iväg och köpa pendlarpluskort idag. Det är fan inte billigt kan jag tala om. 30 dagar för 875 jävla svenska kronor! Bara för att jag ska kunna ta mig till Kumla the shithole. Lägger jag till 110 jävla svenska kronor på det så kan jag ta mig till Hallsberg när jag vill också. Men ska jag dit någon gång så får jag nog ta den smällen att betala då.

Men vet ni?

Det är helt sjuka priser!
När jag bodde i Göteborg betalade jag 550:- för samma antal dagar och då kunde jag dessutom ta bussen över till Kungälv OCH åka med alla spårvagnarna. Dygnet runt.

Och, då när jag köpte det kortet första gången tyckte jag det var dyrt.

Det ska ju fasen löna sig att köpa sånt kort.. men det är fan på håret att jag ens gör det. Ska fasen sätta mig och räkna på det innan jag går sen....

......

Herregud! Jag pallar verkligen inte detta!

pb



Pb kanske. :)

Ålandskryssningen

Lite bilder från Ålandskryssningen också som var torsdag till fredag. :)


Biljetter!


Förkrök i hytten...


Lillebror i våran hytt :)













Göran & lillebror                                                                   Pappa &  Göran


Me, still in hytten.














Dagen efter blev det frukost. Snacka om att man                    Utsikten från vår hytt.
blev mätt!                        
Och gott var det också!

Utsikt över Stockholms skärgård.


Pool på båten. :)


Present av papi :) Nu är min Absolutsamling nästan helt komplett! :D

Grillkväll hos Riis!

Bättre sent än aldrig.. det är väl så man säger? :P Här kommer i alla fall lite bilder från i onsdags när vi grillade. Mumsigt var det.. och kul!


Mat :)


Jag frös lite så lånade en tröja av Elin.


Patrik och Elin


På väg till Sander.
Mange, Jocke och Oscar.


En gruppbild! Jocke, Oscar, jag och Mange!

Heeeemma.

Heeeeej!

Kom hem från Ålandskryssning alldeles nyss. Sjukligt trött är jag, om man säger så... Har faktiskt haft jättekul. Men skulle haft roligare om jag haft med mig någon i min ålder som ville hänga med mig. Min äldsta lillebror var ju med... men han hängde hellre med pappa. Tack för den, lillebror.

Jag återkommer med lite bilder and so on om en stund. Ska käka lite mat tänkte jag. Titta in snart igen! ♥

Onsdag

Hellu, jag har lite av en bloggtorka nu.. eller vad man säger.

Jag har i alla fall inte kännt någon som helst lust till att blogga..men jag kan ju ändå säga att det inte hänt något kul ändå. Så ni har inte missat något.

Det var prat om att folk skulle grilla i en kompis trädgård idag.. Men vette sjutton hur det blev med det för frågade igår vilken tid man i så fall skulle anlända men har inte fått något svar än. Kanske blev inställt?

Imorn bitti drar jag förresten iväg på kryssning. :D Jag, pappa, äldstebror  och Goran med två prickar över o:et. Kan bli grymt. hehe.. Men det ska i vilket fall som helst bli rätt skönt att få komma iväg en stund och liksom inte ha några krav. Pappa skulle köpa lite alkohol till mig som vi skulle ha på vägen. En cider eller fyra.
Jag tänkte såklart ta med mig kameran.. men får se hur mycket bilder det blir. :P Någon blir det väl i alla fall.

Anyways.. jag ska ta och klä på mig lite kläder och sen äta lite frukost. (Och Jennie (som är ensam hemma hos mamma) inga jävla partyn nu!!! Mamma mätte upp alkoholflaskorna innan hon åkte! ;P)

brb

...brb när jag orkar blogga igen...

Kanske blir imorn... eller nån annan dag.

Natti!

Hej på er!

Jag har så himla ont i huvudet... har ingen huvudvärkstablett. :( Det är synd om mig. Tycker jag. Men inte ni antar jag.. haha

Kollade ni på videosarna nedan? Om inte, gör det! Jag har kollat på film nu på kvällen - Walk the Line. Jag somnade... typiskt mig.

Jag hade inte något vettigt att skriva egentligen. Så för att ni inte ska bli alltför uttråkade så ska jag väl avrunda och säga god natt på er! :)

Så nattifnatti! Krampuss! ♥

Humor!!!!!

Det här är HUMOR! Lyssna på allt, det är värt det! Jag har garvat så jag fått tårar i ögonen. Min favorit är video nummer två.
Jag vet att dom här snuttarna har funnits länge så ni kanske redan hört detta? :P










Systers konfirmation!

I lördags på dagen så konfirmerades ju min syster. Här kommer lite bilder därifrån. :)


Syster herself i sin fina klänning hon köpt dagen till ära!


I kyrkan var det tråkigt tyckte lillebror W och kusin L. Man var ju tvungen att prata tyst och så fanns det inga leksaker.


Syster efteråt när allt var klart.


Syster med sin bästa vän.


Så träffade jag min alldeles nya kusin med! Lilla M! :)


Efteråt blev det smörgåstårta och paketöppning hos J's pappa. De bor ute på landet och har en massa djur. Kul tycker jag!


Sen åkte jag hem...Tåget var försenat och jag fick tråkigt... Tog kort på det ni ser. Alltså byxorna och skorna.

Stället Vid-Hörnet Av-Torget

Bilder från i lördags kväll!
Tanken först var ju att vi skulle gå till Liquid men vi gick istället till Stället. (Bästa namnet!) De spelade 90-talsmusik heeeela natten och det var så himla bra! Gud vad glad jag blir av sån musik. Till varje låt så har man ju ett minne, typ. Vi dansade och dansade och jag blev bara gladare och gladare.. kan inte riktigt förklara.. :P det var nog musikens "fel".
Varmt som  f a n  var det också! Alla blev toksvettiga av all dans.


Jag måste verkligen tacka Millan och Mange speciellt som betalade för mig! Tack tack tack! Jag lovar att ni får igen en vacker dag! :)


Millan och hennes boyfriend Marcus gullade en del. :)


Millan och jag med! :P Fast kanske inte på samma sätt.. haha


Henke och Kim var också med! :) Kim såg jag inte så mycket av eftersom han fastnade vid "kasta-bort-pengar-bordet"....


Jag var så himla danssugen :)


Mange var himla glad! :)


Och detta får bli låten som sammanfattar kvällen. Haha.. Så himla bra!!

Tack friends för en kanonkväll, som vanligt! Med all dans och allt. ♥

Filmkväll!

Hej på er!

Jag har uppdaterat dåligt idag.. jag vet..
Har i alla fall varit hos Kim på filmkväll nu.. och kom nyss hem. Vi såg först på "Knocked Up" och sen på "Grease". Grease är ju btw typ världens bästa film. Jag vet att alla säger så men jag tycker verkligen om den.. hur uttjatad den än är! :D

Tänkte ladda upp lite bilder från igår (förrgår) om en liten stund. Tänkte bara göra mig en liten nattmacka först eftersom jag inte ätit mer än en liten macka tidigare... och godis som Mange och Kim bjöd på.

Ses snart igen!

Sällan tappar bort saker.

Herregud, jag höll på att få en hjärtattack nu på morgonen när jag inte kunde hitta kameran någonstans. Den var helt borta!

Men.. jag hittade den till slut.

Den låg på handfatet. Varför har jag lagt den på handfatet?

Syskon


Det är kul att titta igenom mammas dator för där finns det en del bilder man inte sett på länge.. :) Hittade den här bilden på mig och William. Tagen 2004-08-21.




Alla syskon utom Mia.



Jag vet inte varför.. men på alla bilder jag är med på så sitter jag med William i knät.. från när han föddes tills han blev för gammal för att sitta i mitt knä. :P Haha.. men nu ska jag gå till tåget! (tog en stund att kolla igenom alla bilder.. och är ännu inte klar!)

Väntar på tåget hos mutter...

Hej hej! Jag sitter hemma hos mamma nu.. ska sitter och väntar på att mitt thé som mamma så snäll gjorde ordning till mig ska svalna lite.

Klockan 20:28 går mitt tåg hem.... så då får jag se om jag skulle följa med ut. Jag är egentligen jävligt trött så får se. Men skulle ju vara kul. Blir i så fall Liquid. Blir bra för det är det gratis inträde.. haha..

Nej, tänkte bara uppdatera lite kort. :P Vi hörs! ♥

Innan ysters konfirmation

Morsning alla! :)

Jag har varit vaken ett tag redan och har hunnit med en långdusch. Sjukt trött är jag med... och allergi i ögonen har jag så ögonlocken känns dubbelt så stora efter allt kliande. Anyhow...

När jag gick och la mig igår/idag så var jag inte alls trött så jag tog fram min bok jag håller på med (Sotarpojken). Sen kunde jag ju inte sluta läsa förens boken var klar. Så ja, vid fyra-halv fem somnade nog jag. Smart!

Eller inte så smart med tanke på att jag ska sitta i kyrkan idag eftersom min syster ska konfirmeras. Lätt att hålla sig vaken då...?

Jag har problem med vad jag ska ta på mig. Jeans blir väl för varmt? Men sen hänger ju regnet i luften... Får se vad jag får på mig till slut.

Men, nu ska jag sminka bort mina svullna ögon och även äta lite frukost. Blir borta hela dagen idag.. så kanske inte så mycket bloggande från mig. Puss & kram! ♥

Utanför slottet i Örebro


Jag tyckte faktiskt det var himla fränt! Jag trodde det stod på typ ryska eller nåt först. xD

Igår på Liquid

Ojoj, höll alldeles på att glömma bort att ladda upp bilderna från igår. :P Men dom kommer nu då.
Min kamera dog så det fick istället bli bilder med Manges mobilkamera. Men det funkade ju det med!


Kvällen började hemma hos Kim, som bjöd på snabbmakaroner och köttbullar. Äkta ungkarlskäk.


Sen gick vi till Liquid. :)


Kims hatt gick laget runt under kvällen. :P Här är Mange!


Och Robin och jag.


Och Mange och jag.


Och Mange och Robin.


Och Kim och jag.

Kvällen avslutades med "efterfest" utanför Sibylla. Haha.. För killarna ville ha fyllekäk. Men det var stängt när vi kom dit. Konstigt, klockan 01 en torsdag. ^^

Vi satt i alla fall och skrev sagor. Ni vet, när man börjar skriva så avbryter man och skickar till nästa person. Det blir himla roliga historier i alla fall. :D Dom vågar jag inte lägga upp här eftersom halva min släkt läser detta. :P

Men så är det! Idag sitter jag hemma och ska snart sova. Säger puss & kram & god natt! ♥

Nu tycker jag...

Nu tycker jag att ni ska ta och skriva en kommentar så får ni se vad fint jag gjort! :D Är så stolt över mig själv! Haha..

Och jag kan ju tala om att den ringen runt, som ni ser när ni kommenterat har jag gjort helt själv, i PAINT! Är jag grym eller!?  :P hohoho

Haha, vem behöver Photoshop?

Kanske skulle se lite proffsigare ut.. men jag tycker ändå att jag gjort det ganska bra i Paint. Eller?

Sen, någon gång tänkte jag ändra förgen så det blir lite mer likt den andra färgen som är. Men det får bli en annan gång. :)

Att vara singel.

En sak jag tänkt mycket på på senaste är just saken att jag är singel.

För vet ni vad?

Det är så jävla skönt!!

För vet ni en till sak?

Jag har fasen nästan aldrig varit singel. När jag gick på mellanstadiet så hade jag "killar" lite då och då... inte för att det någonsin var speciellt seriöst då men ändå.
Men sen har jag nästan haft pojkvän hela tiden sen sjuan. Hur gammal är man då? Fjorton? Femton?

Nu är jag tjugotvå.

Och nu tänker jag fasen vara singel. Så är det. Kanske träffar man sen någon som man fattar tycke för men det är ingen jag tänker stressa fram nu. Det som händer får hända liksom.

Ja, ville bara få fram det. Haha.. :P

Parapapapa

Haha, jag har hittat låten!!

Hittade den iofs i förrförrförrgår.. men lägger upp den idag som dagens låt. Sååååå himla glad blir jag när jag hör den! Och kom igen, du kan väl inte påstå att inte du också blir det?? :)

Cidinho & Doca - Rap Das Armas





Och vet ni vad? Jag kan nästan lova er att ni kommer få höra den här låten många fler gånger... ;P

Knäppaste drömmen!

Hej på er!

Sovit gott? Det har inte jag.
Först och främst så kom jag inte i säng förens vid fyra eller nåt sånt. Och sen när jag väl somnade så vaknade jag plötsligt av massa oljud. Klockan har redan hunnit bli sju men jag vill inte gå  upp än. (Oljudet kom från grannen ovan som satte på sin tv svinhögt)
Hur som helst så satte jag i öronproppar och somnade om.

Då drömmer jag världens knäppaste och bland dom otäckaste drömamrna någonsin. Det är lite svår att förklara men jag tänker ändå ge det ett försök.

Det är jag, farfar, en kompis kompis (som jag typ bara träffat tre gånger...) och min gamla lärare Jonas. Lite osäker på vilka mer som var med.
Vi skulle i alla fall resa till Malaysia och satt i flyget när det helt plötsligt var tvunget att nödlanda mitt i skogen. När vi landar så ser jag att planet "tappat" vingarna och piloten förklarar att de var i vägen när vi skulle landa. Därför togs dom bort. Någon säger att vi måste skynda oss till ett skyddsrum eftersom det blivit krig helt plötsligt. Så vi sätter oss i ett litet rum med en massa jumpamadrasser. (ni vet såna där tjocka och mjuka)
Jag får plats närmast fienden vid ett stort fönster.
Helt plötsligt börjar det skjutas kanonkulor på oss (för nu befinner vi oss på en båt). Jag som fortfarande sitter närmast fienden har hjärtat i halsgropen för jag är säker på att jag ska dö nu. Kanonkula efter kanonkula landar i som en ring runt mig men jag träffas inte.
Jag och min kompis kompis går en promenad och så börjar vi dansa vals. Då kommer det fram två sliskiga gubbar och frågar om de får lov. Tydligen var det inte lagligt att säga nej i det landet vi befann oss i så vi var tvugna att dansa med dom. Men jag sprang därifrån till min farfar som låg nerbäddad i en brits.
Sen satt jag helt plötsligt på en stol framför någon annan i ett rum med allt folk i samma. Så flyger det hoppandes kanonkulor i rummet och den som sitter framför mig får en rätt igenom kroppen. Men hon blöder inte utan får bara ett stort tomt hål i sig.
Då tar jag fram maggans mobil och ska till att börja ta en massa kort när jag råkar komma åt touchscreenen på den och teleporteras till andra sidan staden.. Alltså där fienden bor. Jag börjar tjuta och trycker febrilt på skärmen för att skickas tillbaka.


Sen vaknade jag. Det var fan otäckt!!! Och vet ni vad? Jag är inte speciellt utvilad heller eftersom jag drömt så otäckt!

Bara för att jag är så jävla bra!

Lite glad får man väl vara? Jag har fixat bloggen som det var innan! :D Och dessutom gjort lite mer ändringar.. som i alla fall jag ser. :P

Kanske håller jag på att få solsting?

Känner mig lite konstig i huvudet faktiskt.. haha.. ska ta mig en lång och kall dusch nu. I kväll blir det utgång! :D Ska till Liquid.

Jag ber förresten om ursäkt för inläggen nedan, alltså typ åtta inlägg ner, minus musiken. :P Det var bara korta och tråkiga inlägg utan något större innehåll..
 Aja, gott folk. Jag ska skärpa mig nu! Puss & kram hela dan!

(Bilden är rätt gammal... eller i alla fall en tre veckor... men den talar om ganksa bra hur jag känner just nu i värmen. Lite glad men ändå besvärad. :P)

Lay it down!


Peter, Bjorn and John - Lay it down




Dagens låt. Älskar den! Haha, snacka om en låt med attityd!

Rörigt inlägg om dagen och html-koder.

Hej på er!

Jag håller på att dö här. Det är så fruktansvärt varmt och fuktigt. Luftfuktigheten lär ju vara högre än Thailand. I alla fall här inne hos mig. 100%!

Jag vill absolut inte klaga på värmen... men för  f a n..

Idag gick jag till parken igen och hann, precis som igår, bara vara där en liten liten stund innan det började komma lite regndroppar. Jag tittade upp mot himlen och det såg ut som det bara skulle hålla på en stund. Så jag låg kvar. Men det regnade bara mer och mer.. så gick hem tillslut. Och vad händer då då? Jo, såklart slutar det regna.
Typiskt alltså!!

Hur som helst... jag satt ju igår typ hela eftermiddagen, kvällen och natten och försökte fixa bland html-koderna. Jag lyckades fixa det jag skulle och lite till. Till vänster, alltså i, vad säger man?, menyn?, så har jag ändrat bland kategiorierna så att man lättare kan klicka runt bland gamla inlägg. Jag tycker det är kul i alla fall! :P
Och sen ändrade jag i arkivet.. så det är uppdelat år för år. Ser det bra ut?
När det var gjort så sparade jag och tänkte först avsluta.. men så såg jag att länkarna är understukna och tänkte snabbt försöka ta bort det. Och det är väl då jag lyckades förstöra alltihopa. Jag har sparat lite back-uper som jag tänkte se om de kan åtgärda det men jag tror inte det.. TYPISKT!

Och som ni ser lyckades jag inte heller få bort understykninge. Såklart.

WTF

Nu har ju jag krånglat till det. Och jag har inte ens rört det som blivit knäppt! Va fasen är felet?????

Jag ändrade ju bara arkiv och kategorier. WTF?????????

Jag kräks på det här nu alltså! Någon som kan hjälpa mig? Ser det likadant ut i explorer? För i mozilla ser det stört ut. Speciellt där folk har kommenterat, om man trycker på kommentarer.

Jag får nog lägga mig och sova nu ändå. Så får jag väl leka einstein imorn igen. Katarina?! Vill du hjälpa mig? :D (a)

Men.. jaha...

"Long Before Rock 'n' Roll"

Dagens låt kommer lite sent idag.. men bättre sent än aldrig. :P

Mando Diao - Long before Rock 'n' Roll

Angående två inlägg nedan...

De är inte skrivna nu... de låg i utkast.. av någon anledning. Och nu hittar jag inte dom så jag kan inte ta bort dom.. så de får väl helt enkelt ligga där....

Men då vet ni. Om de var någon som undrade.

Rör det rör så rör det oss.

En text som står på lastbilen i repmånad. Japp.

Nä, men angåande rör.. alltså känslor, att något rör någon. Fast då heter det ju berör.. ja, skitsamma.

Berör inte denna filmen dig så vet jag inte vad. Kolla bara, lyckligast i världen

Tagit mig vatten över huvudet...

..herregud..

varför började jag med detta?

Jag fick för mig att försöka ordna bland kategorierna i bloggen. Har tänkt göra det en evighet men nu när det blev dåligt väder så tog jag tag i det. Jag har inte en aning om hur man gör.. men med hjälp av designadinblogg.se så ska det väl kanske gå vägen.

Grejen är att jag tänkte börja om helt från början med kategorierna. Så sitter just nu och flyttar ALLA INLÄGG, ETT OCH ETT till en och samma kategori. Bara det kommer ju ta en halv evighet. Det är ju ändå... 801 inlägg. 802 med det här.

Så ja.. vi får väl se när jag blir klar.

...och så kom regnet.

.. Kul. Han vara ute länge. Näe.

Vad ska man nu hitta på då????

(det duggar ju bara ytterst lite nu...)

Onsdag

Morsning korsning på er!

Jag har lite svårt att komma upp tidigt.. vette sjutton hur det kommer sig. Jag ställer ju ändå klockan rätt tidigt.

Anyways, allergin håller i sig.. mest i ögonen dock. Vaknade idag och kunda knappt få upp ögonlocken. Mysigt värre. Vaknade av en kelig katt som hade ställt sig på mig. Inte det skönaste när jag ligger på rygg utan täcke och han ställer sig på min mage och spinner och drar ut klorna av ren njutning. Ni som har/ har haft katt förstår nog vad jag menar. Det var ju trots allt ganska mysigt men fan vad ont det gjorde.

Hundra grader ungefär idag. Både inne och ute. Jag ska ta mig en svalkande dusch och sen, som vanligt, ut i parken. Vi hörs! :) Krampuss! ♥

Videos från i fredags. :P

Hehe, Mange skickade några filmer till mig som han spelade in i fredags på efterfesten hos Joel.

Vi körde ju sugleken som alltid typ.. :P Men så tyckte Johan H, tror jag det var, att jag och Millan skulle köra. Och om vi gjorde det så skulle vi få.. typ 40:- eller va det var. Lättförtjänta pengar! Pojkar, pojkar, pojkar. :P


Första gångerna gick det inte så bra. Eftersm någon är lite... knäpp.Typ.

Men sen blev det godkänt! :D (Ps, ignorera min fylledans)

Och förresten... va fasen heter den låten????

och en sak till... Millans kommentar på slutet är ju bäst: "Nu är vi så klara!" hahaha

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0