Byrongubben.

ByronLilla Byrongubben måste blivit skrämd av något för nu har jag knappt sett till honom alls på flera dagar. Han ligger under sängen hela tiden förutom när vi ligger och sover och när vi inte här hemma. (Ser han springer in under sängen när jag kommer hem, när inte O är hemma dvs.) Gubben då.. Han kanske blev rädd när vi hade en liten storstädning i söndags? Lite otäckt med skurgrejer och allt annat ståhej. Blir lite orolig att han inte får i sig tillräckligt med mat och vätska. Han har  i alla fall fått en "egen" skål och tallrik i närheten av där han ligger. Maten har i alla fall försvunnit.. jag hoppas bara att det är Byron som ätit det mesta, och inte Figaro... Hoppas han vågar komma fram och gosa snart!

Men gott folk, nu ska jag ta mig ner till tvättstugan och hämta tvätten som jag hoppas är torr. Efter det blir det en snabbdusch och sen sova. Så natti natti! ♥

värme i värmen...

...!!! Varmt!!!!
Jag och O håller på och tvättar nu. Varmt som F-N är det! Tur att vi snart är klara.. ska snart ner igen och hämta det torra och slänga in det sista blöta. Jepp. Puss!

Jag tar mig friheten..

..att blogga från jobbet en snabbis. Just nu är det väldigt lugnt här. Vi är färdiga med all post och allt annat.. vi inväntar bara de bokade patienterna nu.

En sekreterare var så himla snäll och var iväg och köpte godis till oss i kassan. Så himla gullig är hon. :) Och sen så är det en annan tjejs näst sista dag idag. Så hon har bakat bullar och sockerkaka som hon bjuder på. Nyttig dag idag.

Men nu ska jag faktiskt iväg och äta lunch.. får väl dra av den tiden det tagit att skriva på min rast... Jaja, puss & hej!

natti!

Nu känner jag att mina ögon går i kors. Har huvudvärk också så det är lika bra att gå och lägga sig. Ska ta en snabbdush innan bara. God natt alla =)

Musik

Os bror är rätt bra. :) Eller hur?


Kylskåp.

kylskåpJo det blev alltså att beställa ett kylskåp. :) Fint va? Tup likadant fast lite mindre.. för det får inte plats större. :/ På måndag eller tisdag ska det ha kommit så jag kan hämta det. Yeeey.. äntligen! Jag ville egentligen ha i rostfritt stål.. men det är Oscars lägenhet..så då fick han som han ville.
Vi slipper i alla fall bli magsjuka. Pust!








Mojsigt.

Någon dag i förra veckan när jag satt och väntade på att en jobbarkompis skulle komma så flöt denna förbi i vattnet. Mojsigt va? usch. Stor var den!


Kylskåp, here we come!

:D Äntligen, äntligen, äntligen åker vi och kollar på kylskåp. Vårat är som jag kanske skrivit tidigare inte i helt toppskick.. ganska trasigt och så.. så om vi inte vill bli magsjuka så måste vi illa kvickt köpa ett nytt. + frys då också. Nu hoppas jag bara att Niklas som ska låna oss lastvagn ska komma och så hoppas vi också att vi hittar något som faller oss i smaken. :)

Kankse tittar vi lite på tvättmaskin också... men bara kanske. Får se vad pengarna räcker till först. :P Puss & hej, leverpastej! (haha, den klassiska)

Jensens böfhus & Batman

Helgen var mys, mys och mys. Fredagen satt vi hemma och gjorde inte alltför mycket. O la sig tidigt.. somnade typ vid åtta eller nåt.. Jag la mig lite senare.

Lärdagen gick vi ut och satte oss på en gård här utanför på en filt. Det var så himla varmt att det slutade med att vi satt i skuggan. Så mötte vi två kompisar till O som höll oss sällskap där ute en stund.
Klockan gick väldigt fort och helt plötsligt var det dags att gå in och göra sig i ordning för att åka in till stan. O hade bokat bord på Jensens klockan 18. Så där satt vi och åt jättegod trerätters. :) Mysigt. Dock blev jag lite besviken när deras cider var slut så jag fick nöja mig med fanta. Surt.
Hur som helst så hade vi det mysigt där och njöt och tog det lugnt. Sen gick vi vidare på en liten promenix mot bion. Vi var så mätta från maten att vi inte orkade köpa popcorn.. inte ens O! Kors i taket!

Vi såg som sagt nya Batmanfilen. Okej.. inte riktigt min smak av film. Lite smått komiskt i vissa lägen men mest annat. Jokern är så himla nonschalant. Så kul.

Lite bilder från helgen nedan :)






:)

Fint väder fortfarande. Så härligt! Vi håller på och lagar mat.. sen ska vi ut och sätta oss på en filt och äta den.. Maten alltså, inte filten. ;P och så kanske vi får lite sol på oss. Yeey..
 jag är en sån blekfis.

Nä, ska nog göra annat nu. Puss hej!


Äntligen fredag!

Det känns rätt skönt tycker jag faktiskt. Fredag är aldrig fel. Tänka sig att denna vecka ändå gått väldigt bra. Jag har varit pigg varenda morgon.. eller ja, så pigg man kan vara när man väcks av en vväckarklocka.. ni förstår. I måndags sov jag nog för hela veckan då jag somnade direkt när jag kom hem.. typ vid 17 - 17.30 och sov fram tills klockan ringde på morgonen.

Ja. Idag har jag varit på jobbet som vanligt. Slutade en stund tidigare och åkte in till stan för jag hade bokat klipp- och färgtid. Hårfrisörskan blev lite förskräckt när hon såg mitt hår och mumlade lite om att man inte ska färga håret själv.. :P Nej, jag vet. Jag frågade i alla fall henne vad hon tyckte kunde göras och hon tyckte precis som jag. Ljusare & kortare. Så nu tror jag man kan kalla mig blond igen. Mot allas åsikt, nästan. (Utom min och mammas ungefär)

Jag är nöjd än så länge. :)
Kanske kommer det ett kort senare. Puss & hej!

hihihi.. måste skratta!


På stan.

:D Idag är det såååå varmt! Jag har varit inne i stan en stund efter jobbet och kollade lite. Mycket folk var det och väldigt varmt. Jag hade ju såklart inte alls rätt sorts kläder på mig.. mörka tighta jeans, linne och en vit cardigan. Vek upp jeansen och stod ut så gott det gick. Härligt med värme.. men inte kul när man har för varma kläder.
Jag var inne och hämtade biobiljetter.. O bokade två biljetter igår till nya Batmanfilmen och då var man tvungen att hämta dom redan idag. Fast den inte är förens på lördag. Lite dumt tycker jag.
Hehe, vi kollar väldigt mycket på bio tycker jag. jordgubbarSå mycket som jag och O kollar på bio har jag aldrig kollat. Inte ens sammanlagt med alla gånger tror jag. Men mig gör det inget. Bio är mysigt. Sen får vi se vad jag tycker om filmen.
Nu ska jag och O äta jordgubbar. :) Mums!



Idag svimmade jag i duschen.

I vanliga fall brukar jag bara få attacker, aldrig svimma helt.
  Denna gången kände jag det på mig.. som det brukar bli. Så jag satte mig ner.. det gick över.. fortsatte duscha.. det kom tillbaka.. och så höll det på. Tänkte att jag var tvungen att duscha klart innan jag gick ur duschen.
Sista gången så satte jag mig på toalocket. Och sen minns jag inte mer förens en stund senare och jag ligger på golvet.
Oscar har berättat: Han hörde en stor smäll från toan så han sprang in dit och då satt.. eller låg jag på toan. Måste ha slagit i huvet i på pappersrullshållaren eller i väggen. Hela min kropp var helt lealös och huvudet hängde under pappersrullshållaren. Oscar försökte hjälpa mig för han visste inte vad som hade hänt. Eftersom jag var helt blackout så hade jag inte heller styrka i kroppen så jag ramla ner på golvet.
Då vaknade jag. Mest ont hade jag i benet för att det låg mot det kokheta röret och så hade jag ont i huvet och mådde illa.

Whos line is it anyway?

Gud så kul!
Kolla in denna bara, jag dör.




Förresten, denna helg blev ett fiasko. Oscar har inga rena kläder.

Trist!

Jag klättrar snart upp på väggarna här. Jag har så tråkigt!

Jag skulle blivit riktigt chockad om inte O skulle gått ut idag, vilket han också är. Han mutade mig genom att lova att han skulle tvätta all tvätt imorn, utan att väcka mig och fråga nåt. Det är ingenting sorterat heller men det sa han att han skulle gå upp tidigare och göra för att hinna. Så det hoppas jag att han gör. Jag tänker inte sortera nåt! Haha, kalla mig gärna tvär. ;P

På bussen hem från jobbet idag så somnade jag till. Anstrände mig verkligen för att hålla ögonen öppna och för att försöka undvika den pinsamma stund som annars kan uppstå av att man vaknar med underläppen nere i golvet. Jag lyckades som sagt inte. Vaknade i alla fall i tid tills jag skulle av! Och underläppen? Jo, den satt kvar vid överläppen. xD

När jag var hemma så var jag så pigg och rastlös att jag har städat massor och sorterat i "plastburksskåpet", ändrat lite i alla andra skåp, sorterat och städat ur skafferiet och efter det så satte jag igång och mätte. Vi ska fixa här hemma. Haha, hur många gånger har jag inte sagt det? Nej, ärligt. Imorn kväll åker vi Os pappa och hämtar/lånar hans bil så åker vi in till Kungälv imorn och kollar lite i någon färgaffär och någon elektronikkedja, eller vitvarukedja. :D Äntligen! Få se vad vi shoppar imorn.

Förresten, idag åker M & M med familj till Cypern. (Två vuxna, Tio barn (stora och små) och en sambo.) Om jag är en smula avis? Ja! Men dom är värda den resan!

Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite bok. Marian Keyes. Skulle tydligen vara bra. Puss & Kram! ♥

Rör det rör så rör det oss.

En text som står på lastbilen i repmånad. Japp.
Nä, men angåande rör.. alltså känslor, att något rör någon. Fast då heter det ju berör.. ja, skitsamma.
Berör inte denna filmen dig så vet jag inte vad. Kolla bara, lyckligast i världen!


Natti!

Nä, nu orkar inte mina ögon vara vakna mer så nu säger jag god natt. Nyduschad och allt.. jag luktar rätt gott faktiskt om jag får säga det själv! Hahaha :)




Så,

"God Natt
Sov Gott
I Love You
Älskar Dig
Natti Natti"

/Sandra

100 frågor.

100 frågor.

TESTET BÖRJAR: 19.02

1. Namn - Sandra
2. Ålder? - 21
3. Vart bor du? - Hemma.
4. Bor tillsammans med? - Min sambo Oscar och våra katter Figaro och Texas-Byron 
5. Färg på ditt hus? - Vitt och blått. Fast vi bor i lägenhet.
6. Hus eller lägenhet? - Lägenhet
7. När är du född? - 25 April 1987
8. Klass? - Går inte i skolan längre.. men ska försöka rabbla upp allihopa jag gått i. 1-3 grön, 2 B, 3 B, 4-6 B Safiren, 7-9 A, HR3. Bytt skola fyra gånger.
9. Vilket år tar du studenten? - 2006.
10. Något jobb? - Yes, som kanslist.
11. När gick du upp i morse? - 05.30
12. När ska du sova? - Efter att jag duschat. Kanske vid 23?
13. Duschat idag? - Igår kväll, och snart igen.
14. Kramat någon idag? - Hm, nä.. faktiskt inte. Inte än.
15. Pussat någon idag? -  Ja. :)
16. Vad har du ätit idag? - Frukost - Solrosbröd med pålägg, Lunch - Thaimatrester.
17. Dagens klädsel? - Capribyxor och en tunika.
18. Dagens smink? - Det vanliga..
19. Dagens sötnos? - Åh, tanten som visste allt. "Ja, det vet jag väl, jag är stammis här!"
20. Dagens roligaste? - Det får nog bli samma tant som ovan.

Socialt:
21. Har du många vänner? - Jag är så blyg.
22. Hur många har du kysst? - Hm, vet ej.
23. Vem kramade du senast? - Oscar.
25. Hur många har varit otrogen mot dig? Haha, två vad jag vet.
27. Har du pojk/flickvän? - Ja. <3
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Hm, det var nog ett apotek som ringde till jobbet.
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Kappahl :P

Favorit:
31. Film? - Grease! Även om den är uttjatad.
32. Låt? - Coldplay live - Fix you
33. Mat? - Tacos, fiskgratäng, all mammas, pappas, farmors och farfars mat.
34. Dryck? - Vatten eller fanta.
35. Färg? - Brun!!
37. Stad? - Göteborg.
38. Land? - Sverige och Spanien
39. Ämne i skolan? Tyckte om svenska och bild.
40. Människa? - Mina nära och kära.

Senaste:
41. Personen du tänkte på? - Har tänkt massor på Tarja sen jag såg mammas bdb.
42. Personen du kysste? - Oscar.
43. Gången du spydde? - Öh, det vet jag inte..
44. Gången du grät? - Det var nog förra helgen kanske..
45. Pizzan du åt? - Kebabpizza.
46. Gången du var i Göteborg? - Idag.
47. Gången du var i Stockholm? - Ja, det var ett bra tag sen.. två år sen kanske?
48. Gången du var full? - I helgen. Alltså den som var.
49. Gången du var hög? - Har aldrig varit.

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? - Båda.
52. Hund eller katt? - Kissemisse.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Hemma och mysa! 
54. Tvspel eller datorspel? - Spelar inget speciellt ofta.. skulle nog säga mobil-spel. Sudoku. Ms-röj.
55. Singel eller upptagen? - Upptagen.
56. Hångla eller ha sex? - Pussas
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - Blogg. sanondra.blogg.se
58. Ragga eller bli uppraggad? - Jag raggar inte, blir i så fall uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise hotel? Big Brother.
60. Blont eller svart hår? - Blont.
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Ja just det. Som min kära gamla lärare Dorota sa: "Man kan inte ha gröna ögon." Och jag undrar fortfarande vad den ögonfärg jag har då kallas om inte grön? Jag fick aldrig svar av henne.
62. Choklad eller lakrits? - Choklad!!
63. Göteborg eller Stockholm? - Göteborg.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger när jag skriver och allt. Vänster när jag använder tex bandyklubba mm..
65. Coca cola eller fanta? - Fanta.
66. Pizza eller kebab? - Kebabpizza.
67. Randigt eller prickigt? - Randigt och lite prickigt.
68. Älska eller älskas? - Både och, såklart.
69. Leva eller dö? - Leva tills man dör.

Antal:

70. Personer du älskar? - Öh, många?
71. Personer du hatar? - 1. Usch för dig!!!
72. Gånger du varit full? - Jag har inte räknat gångerna.....
74. Glassar du ätit på en dag? - Mitt och Marikas isglassrekord är väl kanske 10 glassar. :P
75. Festivaler du varit på/ska på senare - Var på Hultsfred -07, Vingåkersfestivalen -07 :P och Metaltown i år -08.
76. Gånger du haft minnesluckor? - Eh, ofta. Alltså, jag är glömsk.
77. Gånger du varit hög? - Aldrig.
78. Personer du saknar just nu? - Ca 30?
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Jag vet inte, minst en gång i alla fall.

Vem:
80. Vill du kyssa nu? - Oscar!
81. Ska du träffa imorgon? - Mina kollegor.
82. Sjöng du senast för? - Haha, Oscar..
83. Hade du senast msn-konversation med? - Michelle :)
84. Spelade du tvspel med senast? - Oscar tror jag.
86. Vill du kasta en sten huvudet på? - Niklas.
87. Förtjänar att dö? - Ingen har rätt att bestämma att någon annan inte ska få leva längre.
88. Är söt? - Du.
89. Vill du sova jämsides med inatt? - Sova sked med Oscar.

Vad:
90. Gör dig glad? - Kärlek, utflykter och överraskningar.
91. Gör dig ledsen? - Svek, lögner, bråk och tjaffs.
92. Vill du helst göra nu? - Fixa denna lägenhet!!!
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå upp så tidigt på mornarna.
94. Vill du ha nu? - Kvällsmat och en härlig ryggmassage. :)
95. Önska du dig i födelsedagspresent? - Ett stort pussel och presentkort på heminredning eller massa hjälp med inredning!
96. Längtar du till? - Thailand i vinter.
97. Tycker du om dina betyg? - Ångrar att jag inte gjorde mer än bara gjorde det.
98. Ångrar du i ditt liv? - Hm.
99. Är det bästa som hänt dig? - Jag vet faktiskt inte.. :P
100. Hur mycket är klockan? 19.26

Onsdag.

Har inte denna vecka gått fort? Onsdagen har redan passerat och det är bara torsdag och fredag kvar tills man är ledig.

Idag har det inte hänt mycket alls kan jag meddela. Jag gick upp när klockan ringde men så händer samma sak som i förra veckan. Jag blir svimfärdig och får lägga mig ner igen.. så var min morgon. Jag ringde in mig sjuk till jobbet för jag kunde knappt stå upp. Jag gick och la mig efter det och sov tills klockan var ett!! Resten av dagen har jag spenderat genom att städa lite och tvätta ett  par gardiner. Så kul har min dag varit. Tror jag kan jobba imorn. Har druckit mycket vatten idag så det borde gå bra imorn.

Nu sitter jag och äter lite jordnötter. Såna goda som man själv plockar ur skalet. :)

Men nu ska jag kila in till duschen och tvätta mig. :) Puss & Kram!

Glömde helgen.....

ZohanOjsan. Jag har visst glömt att berätta om våran helg. Vi har gjort så mycket att jag knappt hunnit med att skriva blogg..
Fredagen och lördagen har jag ju redan berättat om.. men inte söndagen, den som nästan var mysigast. Först blev det lite promenad i stan igen. Mat på BK.. (vi har varit extremt nyttiga i helgen! Nej.) Sen gick vi genom heden och kollade lite på fotbollen som spelades där. Tror det var mest träning.. Det är ju Gothia Cup nu. Men sen kom vi fram till bion. Det var så himla varmt och skönt ute så vi satt utanför och väntade på att bion skulle börja för vi var lite tidiga. Vi såg Jiddra inte med Zohan. Och den var bra! O låg dubbelvikt och asgarvade kan jag tala om. Personligen kan jag tycka att det kanske inte är årets favorit men ändå helt okej!
GöteborgEfter bion var det fortfarande sådär ljummet ute och då vi insåg att vi inte kommer hinna till bussen så gick vi sakta genom sidoavenyn. Hehe, jag vet inte vad det heter.. Det var såå mysigt. Det kallar jag romantiskt.. den promenaden alltså. :) Jag bara njöt. Gud vad fint Göteborg är! (Bild längst ner tagen med mobilen)

Välkommen till världen Adam!

Igår morse, den 14 juli blev O farbror igen. :) Då föddes lilla Adam. Om jag inte minns fel så var han 53 cm lång och vägde 4230 gram. Och fort hade det gått.. tror det var så att de hade skrivit in sig 06.05 och sen 06.10 var han ute. (kan ha fel, men tror det var så)

Redan idag fick hon åka hem och då fick vi komma förbi en stund och kolla in underverket. Och så söt han var! Fick hålla i honom en stund och han var så nöjd så.  Låg där och tuttade för sig själv. När jag fick honom så gjode dom nåt ljud, typ "ooooooh.." och sen sa dom: "Oscar, nu är det kört." Och vad dom menade med det kan jag ju bara spekulera i.. :P

Och så tillade dom också att jag och O får producera tjejerna, eftersom de andra bara får killar. :P Jaja, hur som helst.. Trevligt var det att se den lilla.. :)

Körsbär

Vi fick plocka så mkt körsbär vi ville hemma hos A, J, T & A. :) Mumma vad gott. :)

God morgon!

:) Uppe med tuppen idag. Jag har faktiskt varit halvt som halvt vaken sen typ 03 i natt. Bara för att våra katter hade frispel. Tuppjuck, eller nåt. Sov konstigt innan det med, vaknade en gång i kvarten av värme eller nåt. Jaja, vaken är jag iaf, trött och glad... eller i alla fall lite. :P

Nä, nu hinner inte jag skriva mer för måste borsta tänderna och fixa maten nu. Sen måste jag skynda till bussen. Puss hej!

Lördag

Made of honorIdag bestämde jag och O att vi skulle hitta på något tillsammans så vi åkte in till stan.. eftersom vi är så himla fantasifulla och omväxlande av oss så blev det något så ovanligt som en romantisk middag på Donken följt av en promenad runt i stan och sen bio. :)
Men det var mysigt. ♥ Jobbigt bara att tjejerna bakom oss satt och pratade under hela filmen och skrattade högre än högt. Dessutom satt hon bakom mig med fötterna på mitt nackstöd så varje gång hon skrattade eller rörde sig så gungade hela jag fram och tillbaka. Nä, nu är jag trött så ska faktiskt ta och lägga mig och sova lite. :) Puss & Kram!
Älskling

Skakis/bakis

Ja, det blev ju utgång igår i alla fall. Jag som bestämt mig redan på jobbet att jag och O för en gångs skull skulle stanna hemma och ha en kväll utan vänner. Men så ringde O mig på väg hem från jobbet och sa att hans kompis fyllde år och att vi var bjudna dit. Så då sa jag okej ändå.

Så vi var först hemma hos Sebbe och sen gick vi allihopa till 'Balett' och där var Jolle som fyllde år och massa annat folk...
Sen drog några av oss till O'learys men där var det inget folk så då gick vi till Combi.. har aldrig varit där förut och tror inte jag självmant kommer gå dit mer heller. Haha.. jag tror medelåldern där inne var ca 17. Nä, vi gick till Krogen men O och Johan hade inte med sig leg, så de kom inte in där. Johan gick hem tror jag och O lyckades till slut komma in ändå. Så där satt vi en stund... men det blev tråkigt efter en stund så då gick vi tillbaka till O'learys. Det hade kommit lite mer folk dit nu, som tur var. Jag hann lagom köpa en dyr drink när O kom på att han druckit för mycket och behövde åka hem. Så så slutade våran kväll. Hur var eran fredagkväll? :)

[x] Jag har gjort ett quiz.

Ja, detta kan ju vara kul att göra en gång till. Har redan gjort den en gång på min bdb.. men minns ju inte svaren därifrån.. och jag tycker det är rätt kul att svara på såna här frågor.. :P
So, here we go!

UTSEÉNDE
[ ] Jag är kortare än 160 cm. 
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg

[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg
[x] Jag har en tatuering
[x] Jag är osäker över mitt utseende
[ ]Jag har/har haft tandställning
[x] Jag har glasögon/linser
[x] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[/] Jag har mer än två piercingar. (öronen)
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar
[x] Jag har rymt hemifrån
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[/] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor. (gjorde)
[x] Jag har missat mer än en vecka i skolan
[ ] Jag underkändes (eller avbröt) mer än en kurs i fjol
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[ ] Jag har fått sparken


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion
[x] Jag börjar ännu gråta av Disney filmer
[ ] Jag har pissat på mej av skratt
[x] Jag har gråtit av skratt
[x] Jag har limmat fast min hand i något
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår
[ ] Jag har brutit ett ben.
[x] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[/] Jag har genomgått en allvarlig operation. (allvarlig och allvarlig...)
[x] Jag har haft vattkoppor
[x] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300 km på en dag
[x] Jag har flugit
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll
[ ] Jag har varit i Asien

[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.


ERFARENHETER.
[x] Jag har tappat bort mej i min hemstad
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss

[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit på ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått "skinny dipping"
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme
[x] Jag har krockat i en bil.
[x]Jag har skidat. (åkt skidor? Ja) 
[x] Jag har medverkat i ett skådespel

[x] Jag har träffat någon från internet i verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på tungan.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN.
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag varit den som dumpar.

[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven

[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande
[ ] Jag har skiljt mej.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mej.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET.
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mej helt okänd person.
[x] Jag har kysst en helt till mej okänd person. (hahaha)


ÄRLIGHET.
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mej själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mej berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag har mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det
[x] Jag har vaknat gråtande

[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[/] Någon nära till mej har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mej har begått självmord.


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor,
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på eBay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mej för nya människor
[/] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter (trots att jag är livrädd för dom)

[x] Jag svär ofta.

[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag har sovit under stjärnorna.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar
[/] Jag är bra på att baka. "om jag får säga det själv.. haha"
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mej i skolan
[x]  Jag vet hur man skjuter.
[?] Jag är kär i kärleken. (O är min kärlek, så ja, jag är väl kär i kärleken?
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka   

[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[x] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs. (10? bra betyg, ja :P)
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.

[x] Jag har blivit kittlad.
[x] Jag har fått kramp.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.


Jag.


Ja, såhär ser jag ut idag... jättepigg, nej.. Osminkad är jag iaf. :P

iiihh :) shopping

Nu kom jag precis hem från min lilla promenad. :) Hade i tankarna att jag skulle gå på en liten promenad, kanske över bron till Kungälv och sen tillbaka för att hämta paketet på hemvägen.. men nej. Haha.. jag kunde inte låta bli att gå in och hämta paketet på en gång och sen skynda mig hem  för att öppna det. :P
Jag hade alltså beställt lite grejer... Och jo, jag blev nöjd med det mesta faktiskt. Kanske var inte allt precis som jag trodde.. beställde gardiner och jag får väl se om dom kommer att sättas upp.. :P Kanske inte just nu eftersom jag inte tror de kommer passa så bra med våran gamla skruttiga soffa. (eller mosters). Kanske ställer jag mig och stryker, kanske inte.
Sen kläderna.. De var i det största laget.. Lite synd.. :( Men jag orkar inte hålla på att skicka tillbaka och greja. nä, jag behåller det.. kanske får ge bort nåt? Det var ju trots allt inga dyra grejer jag köpte.
En locktång köpte jag med.. Efter att ha läst Stina-Lee's blogg blev jag helt kär i den som hon köpt och köpte en likadan.. hahaha.. ingen egen vilja här inte.. :P OBH Nordica artist wave maker. :) Ska testa den snart.
 Och så klickade jag med en matta i det sista också.. vi har inga mattor alls här. Inte ens i vardagsrummet!! (Os fel) Men nu har vi en liten brun i sovrummet i alla fall.

Jag älskar brunt! hehe..

Känner att jag är lite dålig på att ta kort med.. jag antar att jag får bli bättre på det.. Mest för att det är kul till mig själv.. små minnen av livet liksom.

Svimattacker.

Jag är hemma från jobbet idag. Kände mig febrig redan igår på jobbet och i morse så hade det bara blivit värre. Reste mig upp men fick snabbt sätta mig i sängen igen för framför ögonen blev allt svart och plötsligt hörde jag ingenting. Suck.
För en stund sen skulle jag försöka duscha.. det tog sin lilla stund kan jag tala om. Så fort jag stod upp svartnade det framför ögonen och jag var tvungen att sätta mig ner.. Jag sänkte värmen och avslutade duschen sittandes med kallvatten.

Jag tänkte i alla fall försöka mig ner till 'centrum' för att hämta ett paket som jag beställt. :) weeii! Hoppas jag blir nöjd med mina grejs.

Nä, nu ska jag kila. Puss hej!


Hur dum är du?

Herregud! Jag saknar ord! Hittade denna på en sida.. vadå? Ska man göra allt det som står för att vara "grym"? "Däckat av alkohol, druckit alkohol, snattat, skärt dig mm" Nej tyvärr, du har aldrig druckit alkohol så du är inte "grym".
Nej, jag blir upprörd. Vem sjutton kom på den listan? Och va sjutton sänder det för signaler till små flickor och pojkar som sitter framför datorn? "Jaha, är det så man ska göra?"

"Hur grym är du ?
Har smink ( )
Har en gitarr ( )
Har fem olika parfymer ( )
Har Cheap Monday byxor ( )
Har msn ( )
Har bdb ( )
Har färgat håret svart ( )
Hål i öronen ( )
Totalt:

DU HAR GJORT:
Har däckat av alkohol ( )
Har percing naveln läppen eller näsan ( )
Har varit på disco ( )
Har druckit alkohol ( )
Har tagit egokort ( )
Har snattat ( )
Har svurit ( )
Har färgat håret ( )
Totalt:

ÖVRIGT:
Har gått på stan ( )
Har tagit hål i öronen ( )
Har haft kort hår ( )
Har skärt dej ( ) 
Har över 100 kontakter på din Msn ( )
Har/haft ett smeknamn ( )
Har haft över 50 inne på msn ( )
Har en mobil ( )
Totalt: "


Tisdag.

Okej, kanske inte blir ett så himla mycket mer muntert inlägg nu än det förra. För det har faktiskt inte hänt så mycket.

O är på jobbet. Han jobbar sent.. Så vi träffas knappt nåt denna vecka. Fast det är ju både rätt skönt och tråkigt. hehe..
Nä, det har som sagt inte hänt så mycket alls. Har varit och handlat lite idag. Tvål och glass. Kändes jättenödvändigt. Sen har jag städat lite.. eller plockat lite rättare sagt.

Igår fick jag prata med en sköterska för att jag hade trampat på något vasst så jag hade ett sår i foten.. Vi var lite osäkra på om det var glas eller nåt sånt så hon gjorde rent och sen fick jag ett plåster på som drog ut smuts ur såret... Så redan nu är det bättre.
 
Nä, nu lägger jag ner.. har inget kul att berätta. :P


räkna till tio.

En konversation som utspelade sig idag:

Bla bla bla bla bla....
Jag: 120 kronor kostar det då att träffa doktorn.
Patient: Nej, det stämmer inte.
Jag: Jo, det stämmer. Vad menar du med att det inte stämmer?
Patient: Nej, det stämmer inte.
Jag: Men hur menar du? Varför stämmer det inte?
Patient: Nej, det stämmer inte.
Jag: *lång tyst suck inombords, räknar till tio.*

Han ville inte betala.. men det måste man ju om man ska träffa doktorn... Jag blev aningen frustrerad.. och det blev inte bättre av att just denna person var hos just mig och tjaffsade för någon vecka sen om att han inte tänkte boka en tid utan skulle träffa en doktor på en gång. Och så var han dagens första patient för mig med..

Diskutionen fortsatte...
Patient: Jag träffade en sköterska för ett tag sen och fick betala 60 kronor.
Jag: Ja, det kostar 60 kronor att träffa en sköterska.
Patient: Men jag fick ingen hjälp.
Jag: Gjorde ni ingenting på besöket?
Patient: Jo, jag fick en tid.
Jag: Ja, men då fick du ju hjälp. Det kostar ju 60 kronor att träffa sköterskan. Och precis som jag sa sist så.... bla bla bla...
Patient: Nej, det stämmer inte.
Jag: *tyst suck och räknar återigen till tio.*

Jag var inte allt på humör för detta kände jag.. Men sånt för man väl ta ibland. Han missade tio minuter på sin läkartid av att stå och tjaffsa med mig ändå.. vilket jag också försökte förklara.. men men.. nog om det! Ska ta mig ett glas vatten.. så skriver jag ett roligare inlägg snart. :)

God morgon! :)

Sjutton vad trött jag är! Borde ha lagt mig mycket tidigare än vad det blev igår.. tror klockan närmade sig 01.30 innan jag väl kom i säng. Sen somnade jag inte på en gång heller..

Just det, kan ju berätta lite om vad jag köpte igår.. :)
Hm.. en 180 bäddmadrass, äntligen! Glas, eftersom hälften var trasiga. Djupa tallrikar, eftersom vi inte hade några såna halvsmå.. Barnlås, eftersom katterna smiter in i alla skåp och till fönstret med. Två formar att ha mat i, ramar, hängare och nya galgar till hallen. Och stolsdynor! Det hittade jag också ja.. har jag letat efter jättelänge. Och nu hittade jag några fina! :)

Hm, minns inte om det var något mer... Vi kunde inte köpa så mycket som vi hade tänkt. Mest eftersom vi bara åkte med en liten Toyota Yaris.. Det var ett under att vi ens fick plats med bäddmadrassen. Så vi ska åka en annan gån och låna en större bil och kanske också ett släp. Undrar när detta kommer ske.. om hundra år? haha...

Nej, nu har inte jag tid med detta längre. Måste göra mig i ordning till jobbet.. har precis duschat. Förresten, anledningen till att jag bloggar nu är att jag haft datorn på i natt. Den genomgår en städning.
Puss & Kram! ♥


Flintastek och annat mumsigt.

:) Jag är proppmätt! Supergod mat åt vi nyss.. Inte vår flintastek.Vitlöksmarinerad flintastek, potatissallad, aioli, sallad och avokado. Avokadon var Os.. för det tycker inte jag om... men allt det andra var supergott!

Gissa om jag luktar vitlök nu, haha. ;) men det gör inget.. jag får pussar ändå.. för O luktar också vitlök. :) Jahajaja, det var väl allt jag hade att säga.. Kanske ska ta och duscha? Mhm..

Ska kanske tillägga att steken på bilden inte är den vi tillagade.. vårat var gott.. men såg inte så gott ut som den på bilden. :P

Pusshej! ♥

Dagen har gått fort!!

Herregud, vad hände med förmiddagen? Haha.. Jag hade ställt klockan på 9.30 idag men vaknade tidigare pga värme! Jävlar vad det är varmt i lägenheten! Ursäkta svordomen.. :P Men det är faktiskt himla varmt här inne... bra att det är varmt ute men inne kan det väl vara lite svalare, eller? 28,5°C i köket.

Jag har i alla fall tvättat sex maskiner tvätt nu på förmiddagen. Så nu har vi rena kläder... och sängkläder, igen. Dom tvättade jag i förra veckan, men blev tvungen att tvätta dom igen nu eftersom någon av våra kissemissar bakat en tårta mitt i sängen. Där fick jag för att jag gjorde rent i deras lådor... jag var uppenbarligen inte tillräckligt snabb att hälla tillbaka ny sand i lådan. Hm.. :P

Sen verkar det som att det blir IKEA imorn istället.. då åker vi direkt efter att O slutat jobba.. hoppas han kanske får sluta lite tidigare.

Vi ska kolla efter:

○   Fläkt till sovrummet
○   Hängare, kanske.
○   tv-bord
○   byrå eller annat till sängen..
○   en till dvd-hylla, kanske.
○   balkongmöbler
○   ramar
○   och annat smått och gott.. :) Älskar IKEA!!! :D

Tror kanske inte att vi kommer köpa allt.. haha.. men vi ska ändå kolla lite.. kanske köpa en eller två saker..
Kanske hinner vi med en sväng till el-giganten också för att köpa den kyl/frys vi har bestämt oss för.. Fast då får vi ringa hans bror så får han komma med och köra det i sin bil.

Nä, nu ropar O att jag ska vara lite social.. haha, han muttrar nåt om att bloggen är det viktigaste i mitt liv. Och det är ju väldigt sant.. haha ;P


Här sitter jag..

varning för långt inlägg..i godan ro och gör inte alltför mycket. Jag la på luren för en liten stund sen efter att ha pratat med mutter.. mamma alltså. Hon tyckte jag hade skrivit för lite blogg på sistonde så jag får väl helt enkelt ta och skriva lite då.
Helt ärligt så har jag inte haft någon skrivarlust alls på jättelänge.. Känner bara blä.. ;P Och sen tycker inte jag att det hänt nåt speciellt ändå... inte något som jag tyckt skulle vara så kul att berätta om..

Det som hänt denna vecka är att.. hm.. jag, O och svärmor åkte och handlade. När vi skulle bära upp allt så råkar vi få med en av svärmors matpåsar upp.. Det märks såklart inte förens alla är hemma till sitt. Dagen efter glömmer jag påsen i kylskåpet. Dessutom missar jag bussen på morgonen för att jag försover mig. Dagen efter det går jag upp tidigt.. allt är jättebra och jag ställer ut påsen i hallen för att jag inte ska glömma den. Sen går jag.. utan påsen!!! Fick slänga alla kyl- och frysvarorna.... (dvs allt utom brödet och två drycker). Gud vad jag blev arg på mig själv! Dagen efter det kommer jag faktiskt ihåg påsen.. lite sent kanske, men ändå. Det var så pinsamt!! Jag är en riktig slarvmaja.

Min förkylning håller fortfarande i sig. Eller vad det nu är... allergi kanske. Nyser i ett.. denna medicin jag köpt funkar inte så bra....
 Dessutom på jobbet så är 50% av oss som jobbar i kassan på semester.. dvs fyra = två = stress!! Idag var den andra tjejen också ledig så idag var det bara jag ordinarie... fick som tur var lite hjälp av sekreterarna.. jaja.. Det har som det kanske märks på mitt tjatande varit en ganska jobbig vecka. Dock inte sådär jättemånga sura patienter.. wohoo! Bara en jag minns väl som blev så arg för att jag inte kunde boka en tid åt honom att han ryckte tag i pappret jag höll i och knövlade ihop det och svor högt. Hade jag inte dragit undan min hand där så hade den blivit mos. Tackar mina snabba reflexer.. haha

O är ute med sina kompisar. Jag är tråkig och är hemma som vanligt.. men jag orkade faktiskt inte gå ut. Jag är så himla trött! Är inte sugen på att festa heller.. tycker det är lite tråkigt. Roligare att göra annat.. tex gå ut och gå, äta på restaurang eller kanske åka på någon minisemester.. Liseberg eller nån ö eller nåt. Jag får drömma vidare och hoppas att han en dag kommer att ta initiativ till att göra saker med mig, bara mig. Idag när jag kom hem så överraskade han mig med att ha storstädat lägenheten. Jag var mycket nöjd över det han gjort.. det som kom sen var ju att han själv tyckte att han verkligen hade gjort något jättespeciellt.. och blev lite sur när jag la fram lite försiktigt att jag storstädar hela lägenheten varje helg. Nej men, man får väl vara glad över att han anstränger sig.. det gör mig glad. :) Jag visste att han hade lite städtalanger gömda.

Byron

Jag försöker få fram lilla TexasByron från under sängen... men han vill inte. Fick ta lite kort på honom ändå.. men bara när han låg där under.. en film också. :) Önskar han vågade komma fram snart.. Han ligger alltså i mitten under våran låga 180 säng... alltså når vi honom inte. Vi vill ju inte skrämma honom heller.

Nej gud vad jag babblar... men jag har tråkigt och är trött.. Jag ska faktiskt ta och sortera tvätten tills imorn och sen ska jag nog lägga mig. Har tvättstuga mellan 10-14. Kanske om jag skyndar mig så hinner vi åka till IKEA. :D

Det är synd om mig, i alla fall lite...

Tror jag måste börja använda astmamedicinen lite mer kontinuerligt hädanefter. Drar djupa suckar hela tiden, andas tungt.. försöker få fram en jäsp men den vill inte fram. Kan inte heller andas genom näsan för den är helt täppt. Är dessutom tjock i halsen och pratar som om jag vore från Danmark (tänk gröt). Och (!) som om inte det vore nog så har jag någon slags allergi eller nåt som kliar i halsen och gommen på mig. Trots att jag tagit allergimedicin!

Vad jag vill få fram med detta? Jo, det är synd om mig. Håll med mig! Haha, jag tycker i alla fall synd om mig själv.. ;P

Men, jag ska försöka tänka att det finns dom som har det värre.. och det är ju faktiskt sant.

Metaltown

Hardcore SuperstarBullet for my valentine
(Klicka för större bild)


Christian och Alex


Fuck rich people
Folk tjuvade från bron.


 



Nightwish
Bäst, helt klart. Enligt mig dårå..

En kul helg trots att det inte alls var min stil på musik. Det var kul att min bror hade kul. Och det var kul att göra något tillsammans med O. Så sällan vi hittar på nåt tillsammans. Även om sista dagen fick ett lite tråkigt avslut. Själv tyckte jag Nightwish var bäst. :) Mest lik min musiksmak..
På söndagen när jag vaknade hade Ch och Al redan åkt... Det blev jag aningen besviken på faktiskt. De säger att de försökte väcka mig..men jag är faktiskt inte svårväckt. Hade de puttat lite på mig så hade jag vaknat. Men men.. åkt hade de gjort iaf.
Någon mer som var på metaltown? :)
F
örresten, förlåt för sen upptadering.. inte någon som märkte ändå.. hehe

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0