spyr på farm ville!

ja, alltså Facebook i all ära men för helvete! nej, nej, nej. Jag vill inte gå med i fenomenet Farm Ville.

Sluta skicka förfrågningar till mig!!!!!!!!!!!!!!


haha, jävlar alltså.

Mina ögonstenar


Don't Stop Movin

S Club 7 - Don't Stop Movin


S Club 7 - Bring It All Back





Haha, satt och kollade runt lite på youtube och då hittade jag de här låtarna. Minns jag stod i mitt rum hemma hos pappa och dansade till de här.

Letade fram magtröjor och satte upp håret i två toffsar. Likt video nummer två.

Sen stod jag där framför spegeln och rockade loss. Det var nog en kul syn.

Tisdag

Hej på er!

Jag är sjukt hungrig känner jag. Så ska fixa lite brunch snart hade jag tänkt. Måste klä om med och sminka mig lite för ska med Mange och Kim till Stadium Outlet. Blir kul att komma hemifrån en liten stund.

Det är min dag idag. Ska mina kära läsare hitta på nåt kul?

Inget är unikt.

Inte ens Disney.

Jag har alltid tyckt att vissa scener påmint  lite om varandra, speciellt har jag tänkt på den vid

0:12-0:16 - Djungelboken vs. Robin Hood
2:05-2:10 - Snövit vs. Robin Hood
2:50-3:20 - Skönheten och Odjuret vs. Törnrosa

Något ni tänk på?

prestationsångest.

Innan du börjar läsa så vill jag bara säga att detta inte är skrivet med ilska utan med tårar i ögonen.

Jag har skickat iväg så många cv:n till olika ställen nu att de skulle räcka jorden runt gånger sju. Ingen nappar. Jag har verkligen skickat till hundra ställen. Att inte få någon feedback känns bokstavligen talat förjävligt. Jag känner mig totalt värdelös. Grillad, brutalt mördad och dumpad i skogen.

Försöker skriva om mitt personliga brev, igen.

Det går åt helvete rentutsagt. Prestationsångest som heter duga. Andas häftigt och känner tårarna är på väg.

Varför är det här så jävla svårt för??????

Jag skulle lätt kunna skriva en hel uppsats om saker som är dåligt med mig. Utan problem.

Men, jag får verkligen inte fram nåt som är bra med mig. Inget alls. Allt är bara negativt hela tiden. Det är väl kanske så att jag fått höra mycket negativt och väldigt lite positivt om mig själv. Aldrig någon som trott på mig, mest ifrågasatt mig och det har gjort mig försiktig och osäker.

Jag blir helt galen på folk som hela tiden frågar hur det går men jobbsökandet och allt sånt.. Om det gick bra så skulle jag väl fasen säga det? Tror ni det är nåt jag gärna går runt och pratar om? "Nej, i måndags till två, i onsdags till fem och idag har jag skickat till tre ställen.." och några veckor senare.. "nej, inget napp alls.."
Hur kul tror ni det är?

"hur ofta letar du jobb egentligen, för det verkar som du nyss börjat", fick jag höra för ett tag sen. Kändes ju jättebra, verkligen.

Det är verkligen inte så jäkla lätt! Jag har assvårt att ta första kontakt med folk. Får sån jävla ångest att jag bara vill lägga mig ner och dö. Det skulle för övrigt bättra på statistiken för att få ett jobb för alla andra som går i samma sits som jag. Visste ni att det just nu är flera tusen sökandes på varje jobb som kommer ut på ams.se? I vanliga fall - i bättre tider - är det hundratal istället.

Det sätter press på mig att jag måste skriva ett extra bra cv och personligt brev, som sticker ut. Jag klarar det inte! Jag får inte ihop det!

Vad som kan vara piece of cake för en person kan vara mardrömmen för en annan. Alla är vi olika, okej?

och... nej, jag ska inte gå och dö.

Nagellack från Hennes & Mauritz


Jag älskar nagellack.
Jag hatar när naglarna är utan det.. nagellack alltså.

Fick det här av Oscar i helgen. Bilden gör inte färgen riktigt rättvis, den är lite mörkare egentligen. Om ni förresten ser att det är färg utanför naglarna, tex på nagelband and so on så tänk bort det. Det försvinner snart. ;P

Köpt på Hennes & Mauritz och färgen heter "Stylish pink". Tror det kostade 39 kr. Det är en stoooor flaska/förpackning eller vad man säger.

Kan Dee

Tänkte bara snabbt tipsa om den nyöppnade sidan www.KANDEESHOP.se. Hon målar och trycker upp sina konstverk på bland annat linnen. Väldigt grymma saker hon gör faktiskt!

Check it out!

Eller kika in hennes blogg här.


Soffan

Mobilblogg: förresten, jag sover på soffan i natt. Undrar om min rygg blir gladare då.

Snart dags för julpynt?

Mobilblogg: Alltså, det är fortfarande september. Det är höst. Inte vinter. Inte ens lite vinter. Jättemycket höst är det. Då kan jag tycka det känns som det är lite väl tidigt med en reklam för en julkoncert. Att höra någon sjunga "jul jul, strålande jul.." i september känns lite fel. Faktiskt.

Jävla kannibal!!!


Skärmdump från aftonbladet.se

Ja, söte jesus! Jag läste rubriken både tre och fyra gånger innan poletten trillade ner. Det är ju lite så, några av Sveriges ord har flera betydelser. Friade kan ju både betyda fria - som att man frågar om giftemål, eller som jag först tänkte - att han friades från något brott.
Sen åt. Även det kan ha flera betydelser - men inte fasen menade dom det som jag först tänkte. Att han åt upp honom.

Min tolkning av rubriken blev alltså att David hade ätit upp Karl Petter och sen friades från det.

Fail.

söndag

Hej på er!

Fy så mätt jag är nu! Har precis ätit lite b&j strawberry cheesecake. Riktigt mumsigt! Glass är ju kallt (no shit!?), så kanske inte det smartaste att äta när man fryser. Men äh..

Sitter och kollar på Idol på tv400 nu. Fan att jag fastnar för det, trots att jag inte tycker om det egentligen. Eller, lite kul tycker jag nog det är ändå. Men bara liiiiite.

Oscar har förresten åkt hem till sig nu.

Nä, jag fryser som  f a n  nu så jag får nog krypa in under en filt och sätta mig i soffan. hej på er! ♥

Helg!

Hej på er!

Tänkte bara uppdatera lite snabbt nu..

Först tänkte jag svara på en kommentar här:

Anonym om Svaret på tävlingen!:
Johanna var väl mest nära?


Johanna gissade på 200 kr och rätt svar var ju faktiskt 199 kronor så det stämmer ju faktiskt att Johanna var närmast på det. Så Johanna, vill du ha en puss i påsk, klapp på kinden eller nöjer du dig med äran? ;P Om du har en blogg så kan du skicka över adressen så kan jag bjuda på en länkning. Tyvärr har jag inte sådär jättemånga läsare så du skulle nog få lika många extraläsare härigenom som genom att skriva adressen i sanden i Sahara. Ungefär.

Alltså, varför blir jag alltid så dålig på att uppdatera när det är helg för?

Anyway, jag kom hem för en stund sen efter att ha varit iväg på en liten roadtrip. Michelles hundvalp hade plötsligt fått ont i bakbenet och gnodde så fort man rörde vid det. Så vi fick åka in till Strömholm? / Strömsholm? - som är närmaste akutsjukhuset för djur på helger - för att låta en veterinär kolla på honom. När vi väl kom dit så mådde han dock rätt bra igen så vi fick snabbt åka hem igen. Troligt är att han fått ett getingstick. Tack så mycket Mange för att vi fick låna din bil! Och den är hel och fin fortfarande! :D Jag har gjort en finfin fickparkering här utanför!

Oscar är här. Så nu ska jag väl vara lite social igen, blir nog film nu. Blood Diamnond i think, eller se klart på American History X som går på tv4+ nu.

Mobilblogg: innebandy. Fan vad jag

0-753d8f2a3ee7593a2fb49dec27ee6ea2.png

Mobilblogg: innebandy. Fan vad jag inte är bra. Haha


Mobilblogg: chailatte på stan.

7e71eda3b81741d52ecb36523fbcfcdc.png

Mobilblogg: chailatte på stan.


Svaret på tävlingen!

I måndags frågade jag ju Er vad ni trodde mina småsyskons svärd kostade styck.



Era gissningar:

Mange 350 kr
Matte 499 kr
Millan 450 kr
Johanna 200 kr
Fredric 279,50 kr
Sari 89 kr

Sen sa Michelle till mig idag att hon gissade på 350 kr.

Rätt svar är i alla fall: 199 kr.

Alltså. HUNDRA.NITTIO.NIO SPÄNN för ett jävla plastsvärd.

Kim har ett till svärd (det röda ni ser på bilden) och det kostade 350 kr. Varför det var dyrare? Jo, för det är Darth Vaders svärd. (Kim citerat) Den kan dessutom låta och bli en liten bit längre.

Det är ju HELT SJUKT!!!! Jag tycker 199 kronor är jättemycket pengar för en sån sak. Sen kommer ni med era gissningar på uppåt 499 spänn! Skulle ni betala så mycket? (Fast jag vet att Matte kollade på internet och fick upp ett sånt pris på ett liknande svärd)

Ingen som gissade på 199 kronor men två som gissade på 350 kronor.
Så Mange och Michelle, vad vill ni ha? Puss i påsk? Klapp på kinden? Eller nöjer ni er med äran? ;P

Gröna grodan

Hej förresten.. Kom hem för en liten stund sen. Åkte iväg vid 15 och träffade Michelle på Gröna Grodan. Vi satt på uteserveringen i flera timmar och pratade och drack chailatte. Just då var det mest mysigt och jag frös inte så mycket. Men nu när jag kom hem så bränner kinderna och jag funderar stenseriöst på att ta på mig en fleecetröja. ^^
Imorn väntar/väntade jag besök från Oscar. Så fick jag ett sms alldeles nyss där han skriver att han kommer redan i kväll. Shit liksom! Hade jag inte räknat med. Hade faktiskt varit lite kul om han sagt till innan. :P Men men..

Jag funderar på att ta ett bad och tina lite. Mina skinkor är liksom is just nu. Hm...

Symmetrisk?

Haha, jag läste på Pelles blogg och kände genast ett tvång att prova samma sak. Här har ni resultatet. Vill ni veta varför så kan ni besöka hans blogg.

Jag har alltså delat bilden på mitten och sen kopierat den halvan som var kvar och vänt den. Så ansiktet liksom blivit symmetriskt.

Originalbilden:


Höger ansiktshalva:


Vänster ansiktshalva:


Haha, jag garvar så jag dör! Så det är okej, ni får också skratta! Jag hade liiiiite svårt att hitta en bild där mitt ansikte var rakt framifrån.
Jag vet inte, men jag tror inte ens denna bilden var sådär rakt framifrån som jag trodde. Eller så är mitt ansikte helt enkelt MEGAosymmetriskt.

Mobilblogg: fikar med Michelle och

52b549f059f1d4a83053cf8d22a26489.png

Mobilblogg: fikar med Michelle och Zacke.


Mobilblogg: svårt att sova!

Åh, jag hatar min säng. Kan verkligen inte somna hur jag än ligger för det gör bara ont i ryggen. Kan man amputera korsryggen utan att det påverkar min vardag? Skämt å sido..nej jag vet, det var inge kul. Men funderar stenseriöst på att sova på soffan i natt. Den är minst 400 gånger skönare än sängjäveln. Faktiskt.

Män som hatar kvinnor


Bättre sent än aldrig, eller hur? Men nu har även jag sett den omtalade filmen.

Och min dom då? Jo, den var bra! Riktigt bra till och med! Har du inte sett den så gört!! Gört gört gört!

2

från bilddagboken.. LÄSKIGT!!! (inte bilden alltså, utan det jag skriver om nedan.)


1. Det är bild 2 av 16
2. Alla senaste smygtittare var inne den 22 september.
3. Alla senaste smygtittare var inne klockan 22:22
4. Kommentaren kom in klockan 22:22

Sen var ju kommentaren inte så tråkig. :P
Linda på bilden btw...

I ♥ Zacke





Var hos Michelle idag efter jobbmässan. Träffade hennes (och hennes sambos) hund för första gången. Tror nog det var kärlek vid första ögonkastet, i alla fall för min del.

Jag tiggde till mig en macka (egentligen tre) av Michelle samt en kopp thé. Tack Michelle! :) Sen satt vi mest och snackade skit.. men det kan vara kul det med ibland.

förlåt!

usch, jag känner mig så elak. Nästan snäser åt folk idag känns det som. Ursäkta för det mina vänner! Jag känner mig bara så sjukt stressad, ska nämligen iväg på jobbmässa alldeles strax. Måste förbereda lite innan. Städa här hemma lite med för i kväll kommer T hit och vi ska kolla på film. Män som hatar kvinnor blir det.

Och en sak till: TACK FREDRIC!! Du vet för vad.. men kan ju inte skriva ut här varför jag säger tack. ;P Man vet ju aldrig vems ögon som läser detta. haha...

Nu måste jag skynda mig. Puss & kram! ♥

..and wish me good luck.

Lite typiskt mig?

haha, jag bara måste skratta lite åt mig själv.

När jag stod där nere i tvättstugan och skulle slänga in den sista maskinen tvätt så upptäckte jag att maskinen bara blev halvfull. Tänkte noga efter ifall jag glömt nåt där uppe men nej, det hade jag inte. Tittade mig omkring och sen ner på mig själv. Såg att kläderna jag hade på mig (en grå mjukisdress) passade perfekt in i maskinen.

Så där ställde jag mig och klädde av mig kläderna. Stod där med bara t-shirt (en size för liten) och stringtrosor tillslut.

Då slog det mig att jag faktiskt kan råka träffa någon på vägen upp. Snacka om pinsamt då. Hur förklarar man det liksom? "Näe, svettades nåt förbannat.. näe, men det är ju nakentisdag!? Inte? Hepp..."

Virade in mig i ett blött lakan och smög upp. Fort som tusan!

tvätt

'
Jag tvättar. Fan vilken tid det tar alltså!

Händig!

Före

1. ett hjul saknas.
2. spännet som håller ihop ställningen har lossnat.
3. det andra spännet som håller ihop ställningen har också lossnat.
4. hela tyget hade lossnat.
5. kardborre, fullt med tråd.

Efter

En rätt tillfällig lösning kanske med garn.

Tisdag

Vad kul att det är några som deltar i tävlingen! Var med du också! Den avslutas som sagt på onsdag kväll.

Jaha gott folk! Annars då? Här sitter jag och slöar. Har precis ätit en lite sen lunch bestående av rester från igår - pasta, köttbullar, wok och bacon. Kanske inte sådär jättenyttigt.. men gott!

Nu ska jag nog slänga mig i soffan och kolla på tv. Sen ska jag fixa en tvättid, välbehövligt!

Roligare än så blir det inte.

Störande svar

Hej! Jag sitter och har en diskussion med Mange på MSN just nu. Vi pratar om störande svar.

ツ | S a n d r a:
kanske det
Mange  --><--:
jag gillar inte ordet kanske
ツ | S a n d r a:
inte jag heller.. egentligen
Mange  --><--:
tyvär använder jag det själv ibland
ツ | S a n d r a:
ja.. det funkar bra i vissa lägen att ge som svar.. men hatar att få det som svar på mina frågor.. haha
Mange  --><--:
haha precis samma här
ツ | S a n d r a:
och "sen"
Mange  --><--:
sen är väll inte så farligt? lr det kanske beror på
vet inte är drygt som fan
fast den missbrukar jag själv oxå
ツ | S a n d r a:
haha
men om man säger nåt och frågar när och får svaret "sen".. det är det värsta som finns typ
Mange  --><--:
aa det är sant  
"vet inte, sen"
ツ | S a n d r a:
ja, den kombinationen!



Håller ni inte med?
Ni ställer en viktig/nödvändig fråga och får som svar:
  • Kanske.
  • Sen.
  • Jag vet inte.
Några mer dåliga svar?

Ögonbrynsplockning!




hihi, :) fick de här bilderna av mamma idag. Vet inte om jag lagt ut bilder på det här tidigare för har de nämligen på mobilen.

Jag gillar sista bilden, kolla in Jennies ansiktsuttryck!

Men gud så snäll jag är, eller hur? Fast jag tycker det är rätt kul.

Grillmys på Holmen - Gissa priset - Vinn Puss i påsk!

Mamma hörde av sig till mig och sa att hon, Kim och William (mina syskon) skulle åka in till Örebro för att de skulle få leka av sig lite. Så passade vi på att grilla lite på Holmen med.

Alla bilder i detta inlägg är tagna med min mammas kamera.


Jag, Kim & William. (Plus deras kära "leksaker")


Mamma hade massa roliga effekter på sin kamera. Var tvungen att testa lite.
Svartån btw..






Kim & William högre upp & precis ovanför mamma.


William & Kim hade jättekul där ute! William är så himla söt för hans största idol är verkligen Kim. Han blir så himla glad när de leker och det ser man på hela honom. Ansiktet liksom lyser och smilbanden går från öra till öra.

Btw, någon som vill sig på en gissning om vad de där svärden kostar styck? Denna minitävling avslutas på torsdag kväll.

Den som gissar rätt får en puss i påsk.

Duger inte det priset så kan ni få en klapp på kinden.

Vill du inte ha det så får du fanimej nöja dig med äran! ;P

later

Nu drar jag upp på stan för att träffa mor, lillebror och lillebror. :) See you later!

21 guns

Green Day - 21 Guns



Jag brukar inte lyssna på sån här musik men den här har jag av någon anledning fastnat för. Jag älskar sättet han säger "One, twentyone guns" på.

hösten


Hej alla!

Usch och fy vad höstigt det är ute. Kallt och dant. Till och med kallt här inne ju. Näe, jag tycker inte om hösten. Tycker inte om att frysa. Om det inte var så kallt så skulle jag nog tycka om hösten, tror jag. Det är ju många fina färger överallt, det är ju positivt, för färg blir man glad av. Sen får man börja klä sig i halsdukar och tjocka jackor, det tycker jag om.

Men det kalla och blöta kan vi skippa, va?

T-shirtperioden är kanske slut nu då. Kanske dags att börja klä sig i långärmade farfartröjor och stickade benvärmare.


sims 3


Nu ska jag NÖTA!

Fest långt bort.





Fasen, jag hade visst inte tagit så himla många bilder i fredags natt. Liiite fler bilder kommer i alla fall upp på facebook för den som är intresserad. :)

Ingen bra dag... | uppdaterad

.. i alla fall inte än så länge.

För det första har jag sovit bort halva dagen. Fast det kanske var bra med tanke på att den inte är bra...

Sen skulle jag fixa frukost och kände att jag skulle vara nyttig. Ställde mig och skalada kiwi och banan för att göra en smoothie. Då råkar jag välta ut alltihopa på govlet. Sista bananen också. Och sista youghurten. Efter mycket kompromissande så fick jag i alla fall till slut ihop en smoothie, som dock blev mer som en milkshake...

Smakar.

Mm, det är ju inte det godaste jag smakat men ändå rätt okej. Sätter mig vid datorn och dricker den.

Då råkar jag välta ut den med! Jag hann bara dricka ett par klunkar ju!!!! Det rann ut över heeeeela golvet, mig, stolen och lite på tangentbordet.

J-a k-k f-a h-a h-e (svordomar)

Jaha, så här sitter jag nu. Magen skriker efter lite föda men jag har inget hemma. Suck suck suck. Blir en knäckemacka ändå tror jag. Hej så länge... och ursäkta för inlägget. Senare kommer mer bilder från i fredags! :)



Uppdaterad: HELVETE!!! Det blev liiiite kvar av smoothien förut. Men kan ni gissa vad som hände med den då?

Jo, självklart spillde jag ut det.

Mathilda är rätt söt!


Eller väldigt..

Bilder från igår - del 2

Del två med bilder från igår.


Mathilda och min mamma


Födelsedagsbarnet anlände. Johan är lite rosa. ;P (internt skämt..)


Min kusin Martin, lillebror Johan som alltså var födelsedagsbarnet och så mamma.


William och Linnéa hade fullt upp med massa lek.


Linnéa var fullt upptagen med att ligga ner och se söt ut.


Hon behövde inte anstänga sig särskilt mycket.


Christian.


Kim skulle iväg på disco (?) och Jennie stylade hans hår.


Sen fastnade födelsedagsbarnet framför datorn. Surprise! Spelar wow....








Lillebror är sötast på pluto!


Bilder från igår - del 1

Alltså del ett av Johans kalas.

Först lite bilder innan alla gäster kom:


På tågstationen i väntan på tåget.


Lillasyster och jag


Lillebror byggde med lego och visade stolt upp det han byggt.


Mamma vispade grädde till tårtorna.


Mammas tjockiskatt Bobby låg och mös.

love my new jeans!


Ja, det var de här jeansen jag köpte på Lager 157 härom dagen. Jag är kär i dom.

Det blir aldrig som man tänkt sig...

ehm.. hej!


Höll på att skriva god morgon..

Whats up? Jag är sådär lagom seg idag känner jag. Var ju till mamma igår och grattade lillebror som fyllde 19. Hade först bara tänkt vara hemma efter det och liksom ta det passivt.

Men, så blev det ju inte.

Idag skulle jag egentligen varit iväg och spelat innebandy men jag stannade hemma. Ångrar det lite såhär i efterhand men lite sent för det nu..

Ska ladda upp lite grejs på youtube nu, sen kommer lite kuligt upp här! Bilder & videos alltså. See you soon! ♥

Mobilblogg: på väg hem om 15 min.

0-25ee35d83a6c7d8c3d2d5ede8d9560b4.png

Mobilblogg: på väg hem om 15 min.


bye

Nu åker jag till mutter! see you!

Grattis broder!


Grattis till min lillebror som fyller år idag! Lillebror som är längre än mig. Fan, skitungen blir ju bara äldre och äldre..

Kanske inte så konstigt egentligen.

Hur som helst.. NITTON år fyller han!

Morsning!

Idag är jag fan uppe rätt tidigt. Hade faktiskt ställt klockan på sju men när den ringde då så fattade jag ingenting. Tur jag hade ställt ett back-up larm! ;P

Nu sitter jag här och fryser. Ska snart ta och hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning. Sitter och kollar på Vakna med The Voice just nu, Kissie är med. Eller var.. hennes tid är över nu.

Nope.. duscha!


Missepissarna!


Figaro tidigare idag. Ligger stilla och sover.


Byron tidigare idag. Låg stilla och sov. (Stolen var under köksbordet och då väckte jag honom när jag drog ut den.)

Dags att sova nu.. ska vi se om dom kan ligga och sova så fridfullt nu igen. Eller om dom leker jagleken som vanligt.

katterna fick paket idag!


Detta trillade ner i brevlådan idag. Katterna, eller Figaro blev stormförtjust i deras torrfoder som heter "temptations" - laxsmak, som små godisbitar. Han fick en av mig.. så blev han så ivrig när han skulle få en till att han bet/nafsade i allt han fick tag på.. några gånger råkade det bli mitt finger. :P Sötnosen där! Byron tyckte inte dom var så jättegoda faktiskt. Han fick några men dom lät han ligga, så tog Figaro dom istället. :P

Lite snålt med mat var det där i ändå. En portionspåse och en liten liten påse med det där torrfodret. Jag har ju ändå två katter. Skulle varit kul om man fick två uppsättningar då. Men man kan väl inte få allt antar jag.. hoho..

Sidvisningar????

Jag undrar hur jag kan ha så sjukt många sidvisningar. Vad är sidvisningar? Den är på över 100 idag ju! Blogg.se's beskriving om vad det är förstår jag mig inte på heller.

"Unika besökare är ungefär lika med antalet personer som besökt din blogg. Sidvisningar är antalet visningar av någon av dina din bloggsidor. Du själv får alltså en unik träff och flera sidvisningar i statistiken."

Någon vänlig själ som kan förklara för mig? :)

honey, i'm home!



Som rubriken avslöjar så är jag hemma nu. Vet inte vem jag kallar honey, men tyckte det lät lite kul. Lite amerikanskt filmigt sådär...
Öh..
Ja, vi (jag, Linda och Mange) har precis varit en sväng på Aspholmen där vi besökte Lager 157. Fanns rätt fina kläder faktiskt. En del billiga men även en del lite dyrare saker. Jag pungar fan inte ut med 300 spänn för ett linne, det händer liksom inte. Jag som sa att jag inte skulle köpa något höll inte riktigt det. Hittade faktiskt ett par asfräna jeans.. (är jag för gammal för att säga "frän"? det kanske är jätteute att använda den frasen? äh wth..) De är typ ljusröda.. eller, mer åt det orangea hållet. Har länge länge velat ha ett par färgglada jeans så nu köpte jag dom. Perfekta! De kostade 250 kronor så de var ju inte jättedyrt heller. Plus att jag behöver jeans. Det var en investering kan man säga... eller hur? ;P Batteriet till kamera har dött men sitter på laddning nu.. så sen kan jag lägga upp bild på jeansen om någon vill se. Fast jag lägger upp dom även om ingen vill se.. haha..

Jag är kul. Men folker, nu ska jag fixa med sladdarna bakom tv:n.. för har nämligen köpt en sån kontaktgrej med plats för massa kontakter i. Behövdes. Så bye! ♥

when we were young - på tal om ingenting...


Linda och jag i mitt gamla rum hos pappa. Undrar verkligen hur gamla vi var där.. Tretton? Fjorton? Gick vi i sjuan kanske Linda?

Notera lakanet i bakgrunden som fick agera dörr. I made it myself!

Lager 157


Sysselsatte jag mig med igår kväll. Gjort helt själv... :P Inte det mest komplicerade kanske. Men enkelt kan ju också vara fint, right?




Jag har precis tagit mig en mycket välbehövlig dusch. Tänkte smörja in mig med lite bus och sen klä på mig. Senare blir det att följa med Mange och Linda till Lager 157. Det är en shop med billiga märkeskläder. Jag kommer inte ha råd att köpa något men det kommer ändå bli kul att komma hemifrån en liten stund! Sjukt trött på att vara hemma!!!!

Ne, om man skulle få ur tummen nu då. Puss & kram på er! ♥

haha, förresten.. det kanske inte är 157? det kanske är några andra siffror.. :P

Natti?


Insomnia

Mobilbloggat: Typiskt, jag kan verkligen inte somna. :( idag, eller snarare i natt, har jag ju ändå lagt mig relativt tidigt. Är inte det minsta trött! Gah!! Däremot så har jag ont i benet. Påminner på nåt sätt lite om växtvärk. Sjukt irriterande och går inte att koppla bort.. Vet inte hur jag ska lägga benet. Jag gäspar faktiskt rätt flitigt just nu. Kanske är jag lite trött ändå? Kanske att sömntåget kommer snart då? Men jag har ju inte ens grus i ögonen...Nepp, gott folk, nu blir det att blunda och räkna får.

skärmdump från facebook



happ.. :P

L´Oréal Professionnel - absolut repair

Åh, ni anar inte hur gärna jag vill ha det här shampoot. Det kostar 399:- på bangerhead. Kan låta som mycket pengar.. men då får man tänka på att det är 1500 ml i flaskan, alltså en jävla massa shampoo. Sen behöver man ett "pump-tryck" till varje tvättning. Vilket betyder att den räcker i fleeeeera fleeeera månader. Kanske ett helt år, eller mer.

Skillnaden mellan affärsshampoo och frisörshampoo är att i frisörshampoo så är det mer shampoo i flaskorna medans i affärsshampoo är det massa vatten som spär ut shampoot. Man får alltså mer för pengar av frisörshampoot eftersom man inte behöver lika stor mängd när man tvättar håret.

Och då om man börjar räkna.. jag köper affärsshampoo ca en gång i månaden. Då kostar det cirka 30 kronor. (Lite beroende på vilket man köper...)
12 (månader) x 30 (kronor) = 360

Och då de 39 kronor det skiljer upp till 399 kronor kan jag leva med för man får så himla mycket friskare hår.

Tänk om jag hade 399 kronor över............................

(Direktlänk till shampoot)

Michelle

Nu har precis Michelle varit här. Vi satt och snackade lite skit och drack thé. Hon skulle iväg och hämta deras , hennes och hennes sambos, hund idag. Tänk så spännande! Han ska heta Zakke / Zacke (vet inte hur de stavar det... :P) Blir mycket jobb nu i början att få honom rumsren och allt, men det ska nog gå bra. Tvivlar jag inte en sekund på.

Det blir en Irish soft coated terrier, om ni är nyfikna på hur de ser ut så kan nu ju googla på det. Hittar nämligen bara privata bilder och de vill jag inte kopiera och lägga in här.


Mkt kul har man haft med den där Michelle.

Michellebesök

Hellu!

Idag har jag som vanligt sovit bort halva dagen. Fick ett brev i brevlådan igår om att de skulle stänga av vattnet idag mellan 09:30-16:00. Så jag hade faktiskt tänkt stiga upp innan det och duscha. MEN, såklart glömmer jag att sätta på alarm och jag sover över. Får glatt klara mig utan att duscha då.

Snart kommer i alla fall Michelle hit. Ska bli kul att träffa den lilla tjejen igen faktiskt! Tror kanske jag ska ta och klä på mig lite innan bara. Vi höres! Puss & kram ♥



Michelle och jag på bowling -08.

i-landsproblem? Hjälp mig!

Nu säger jag god natt till er! Jag har varit sämsta bloggerskan ever nu på sista tiden men det är så att det inte händer ett skit i mitt liv och då är det inge kul att blogga. Noll inspiration. Nu har jag i alla fall suttit ett tag med min header. Jag vet inte riktigt, jag blir liksom inte klok på det. Blir inte nöjd! Har en med vit bakgrund med. Vad tycker ni? Jag kanske borde ändra bakgrund och lite sånt sen men det orkar jag inte göra idag. Kan jag ju göra imorgon, så har jag nåt att göra då.
Jag tänkte först att jag skulle göra headern så den såg ut som en tidningsframsida a la veckorevyn eller liknande men det var fan svårt. Så det spårade nog ur lite och blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men vad tycker ni? Ärligt nu, vad ser bäst ut so far?

1 - den gamla?


2 - Den nya i vitt?


3 - Den nya i färg?


Det som är bra med det vita är att det blir så enkelt med bakgrunden.. men annars gillar jag den i färg men då blir det lite svårare att få allt att gå ihop med bakgrund och allt.

Detta kan mycket möjligt vara jordens största i-landsproblem just nu.

80-tal


En bild från maskeraden som var en kväll i somras. Heta som få! ;P
|      ↑                                                      ↑                                                      ↑       
| Emelie                                          Sandra                                              Linda

Tisdag

Hej på er!

Mår ni bra? I do.. har sovit som en stock i natt. Känner mig rätt utvilad idag tack vare det. :) Sitter just nu och käkar en lite sen frukost - grovt bröd, philadelphia, tomat och oregano. Jag har ingenting planerat idag, som vanligt, så blir väl det gamla vanliga, datorn, tv:n... ja, det. Det är rätt fint väder ute så ska nog gå ut en sväng. På tv:n just nu så är det Christine. Älskar den humorn, kan sitta och asgarva helt öppet. Inte många saker man gör det av.. :P

Jaja, vi hörs! :) ♥

popcorn


Nu har jag poppat lite popcorn. Så nu blir det tv och sen sova för jag är svintrött.

Jag vet, popcorn en månag.. blev så jävla sugen!

memories


Linda, jag & Kim.


Hej på er! Jag kom nyss, eller nästan nyss, hem från en liten promenad. Väldigt skönt ute men man känner att det börjar bli kyligt ute, höstigt. Jag satte mig och kollade på kort. Hittade denna som jag fick överskickad från Mange för ett tag sen. Det var verkligen ett bra tag sen! Är på vintern någon gång.. antingen sent 2006 eller tidigt 2007. Tror jag.. eller tidigare ändå kanske?

Hur som helst.. jag minns den kvällen. Vi var hemma hos en kompis till Linda. Vi spelade ölspelet. Sjöng Denver. Jag hade först ingenting att göra på kvällen men så frågade Linda om jag inte skulle med. Först tänkte jag säga nej. Varför vet jag inte..

Jag kände bara Linda och Camilla där då.. de andra var totalfrämlingar. Nu, några år senare så det inte riktigt så längre.. :P

out

Hej!

Tänkte bara snabbt uppdatera om att jag snart ska ut och en sväng. :)

Skriver mer när jag är hemma igen. Puss & kram alla

MTV Video Music Awards

Jag är lite trött men jag har bestämt mig för att vara vaken och se VMA som går i natt på MTV. :) De flesta vet nog redan det men jag säger det igen.. "blondinbella" Isabella Löwengrip är där på röda mattan och ska intervjua. Har kollat på lite klipp från insidan, lite inför. Hennes engelska är lite knackig men det kommer nog gå bra. Tänk vilket drömjobb egentligen. Allt tack vare bloggen liksom. Jisses alltså!
Ja, nej.. men det ska jag i alla fall försöka hålla mig uppe och se. Nån mer?

babbel

Ursäkta förresten att jag inte varit lite off med bloggningen i helgen.  I fredags var jag ute, i lördags mådde jag inte så bra. Vi skulle egentligen varit iväg och spelat innebandy men det var för några intresserade så det blev aldrig av.

Idag har jag bara inte bloggat.. har suttit vid datorn och lyssnat på massa spotifymusik. Fastnade där.

Kollade på en film förut. Har sett den förr men såg den igen nu. Så var det en del saker som påminde mig själv om gamla saker. Typiskt.

Just nu sitter och äter en megagod sallad. (Tack! :) ) Måste nog ta lite till när det är slut..

Nej, ursäkta igen för detta inlägget.

Svar på lite kommentarer:

Hell, tänkte bara snabbt svara på lite kommentarer.

Den första från Melody som kommenterade i ett inlägg som jag skrev för så längesen att jag inte orkar svara där i. :P Plus att ingen kollar random igenom gamla inlägg och märker att jag skrivit ett svar där..


Jag är född i april.

Och sen frågade Jennie (syster) en sak med. Och svaret på det är; Sure, men då får ni sova på soffan! hehe

Bilderna från ...

Bilderna från igår :) :

Alltså, what?

De små bilderna är, som vanligt, klickbara för större format när sidan laddat klart.



Vi började som sagt kvällen med förfest hos Millan. Efter det gick vi till Pierre och efter det drog vi till Frimis. Gud så kul jag hade och dansade järnet till massa oldiesar. Love it!
Träffade även på min gamla klasskompis där inne, Anna. Himla kul att se henne med!

häxblandning.

Hej alla!

Idag mår jag nemas bra alltså. Mår helt sjukt illa av någon oförklarlig anledning. Hm... Kan i och för sig bero på min riktigt hemska blandning av alkohol igår. Blev först två redbull vodka på första förfesten. På andra förfesten blev det ett glas vin och en cider och slutligen på krogen blev det två öl.

Alltså både sprit, vin, cider och öl. :S Det blir så när man bara har massa slattar kvar av allt.

Tänkte ladda upp lite bilder senare från igår. Så kika in lite senare idag så ska vi se vad Harry kan fixa fram. ;P

Nu ska jag lägga mig igen och försöka sova lite mer. Har varit vaken rätt många timmar nu för jag inte kunde sova. Puss & kram doftgran

kvällens planer.

Nu drar jag till Millan!

Senare ska vi till en som heter Pierre.

Senare, igen, ska vi till nåt annat ställe som inte är bestämt än.

Trevlig kväll alla! :) ♥

Ge mig tips på musik man blir glad av och riktigt danssugen av, snälla!

Hej everybody! :D

Idag är det Kumlamarken men jag ska inte dit. Faktiskt så saknar jag marken lite eftersom jag inte varit på en sån på en evighet. I Göteborg så hade de inget sånt liknande. I alla fall inte vad jag vet om. Hur som helst, idag är det fredag!
Jag hade råkat missuppfatta att vi skulle fira min lillebror idag. För han fyller inte förens om en vecka så jag tyckte det lät lite konsigt nämligen. Så tänkte jag att det kanske är pappas helg då så vi firar honom idag. Men, så var ju inte fallet.. utan det är nästa helg som gäller. Det betyder ju att jag kan följa med ut på fest idag. Ska nog bli trevligt!
Nu ska jag hoppa in i duschen. Är sugen på att ladda mitt spotifykonto med massa bra partymusik, så någon med lite låttips som man blir glad och riktigt danssugen av? Uppskattas mycket! Genre spelar nog ingen roll heller... Nä, dusch var det. Vi hörs! Puss & kram alla! ♥

polis

Ojoj vad tiden rinner iväg!

Jag sitter här framför datorn och pillar på en ny header. Kommer nog bli bra till slut.. tar bara lite tid. Blir inte klart idag i alla fall...

Måste bara berätta om vad som hände här utanför förut. Jag satt här och lyssnade på musik när jag hörde en bil tvärnita och massa röster börjar skrika. Jag undrade vad sjutton som hände så, nyfiken som jag är, sprang till fönstret för att kika. Fönstrena står lite öppet med så alla ljud hördes extra mycket. Utanför står i alla fall en kille ~16-17, hans mamma och en kille som jag uppfattar som styvfar. De skriker och gormar åt varandra. Killen skriker "jävla våldtäktsman" och massa andra saker till den äldre mannen. Killen verkar vara lite påverkad av något, alkohol antar jag. Killen slår på mannen och sparkar på bilen varpå mannen blir rosenrasande och slår/puttar omkull killen på marken. Mamman blir helt förskräckt och ropar att hon ringer polisen nu. Ut ur bilen kommer en annan kille som drar upp killen från marken och säger att de ska gå iväg och prata. Mamman springer efter med polisen i ena örat och ropar "men jag älskar ju dig, jag vill bara ditt bästa". Killarna kommer tillbaka lite senare och killen som är upprörd brister ut i gråt och skriker att han ska ha nåt från bilen. Styvpappan hade då satt sig i bilen igen men vill inte öppna. Då slår killen på framrutan vilket än en gång retar upp styvpappan som springer ut och ser ut att vara redo att slå ihjäl killen. Killen slår mannen över bröstet och springer iväg. Mannen springer efter.. mamman ropar hans namn och säger att nu får han lugna ner sig för han är i alla fall vuxen. Då börjar han låta som en höna och härma en höna. Ni vet, "chicken". Så vänder han tillbaka och skriker att "den där jävla snorungen ska flytta till sin pappa inom kort!"
Så går det en stund.. och så drar styvpappan iväg med bilen och med den där andra killen i. Mamman stannar kvar med sin son och de ställer sig och pratar. Killen gråter och kallar sin mamma för hora ett antal gånger. En helt utomstående man råkar passera när killen gormar som värst och lägger sig såklart i.
Det var verkligen ett jävla rabalder här utanför. Till slut går i alla fall den där utomstående mannen iväg och polisen dyker upp. De står och pratar här utanför en stund och åker sen iväg med mamman och killen i.

Usch och fy säger jag bara.. :/

Calle Kristiansson - Walking in Memphis



Jesus vilken gåshud jag fick när han sjöng! Grymt!

Wohoooooo!



:D ser ni? MIN TV FUNKAR!!!!!!!!

Så då vet ni nu vad som var i paketet ni som inte redan hade listat ut det.

Det här är fan lycka.

paket

Nu ska jag ta mig in till duschen och tvätta av mig. Älskar att duscha! Skulle lätt kunna stå där inne ett par timmar. haha, sån är jag... Sen ska jag göra mig i ordning lite. Fick brev från posten idag med att jag har paket att hämta. Gud så glad jag blev! Kan ni gissa vad det var? Något som jag skrev om i förra veckan, ni kanske minns? Så, det ska jag göra. Sen fixa med det. Jag hoppas att det inte är alltför komplicerat bara. Jag som är noll teknisk liksom.

Ja, då vet ni att det är nåt som har med teknik att göra.

Ikväll ska jag ut på promenad med en person. Tror jag i alla fall.. vi har inte pratat om det sen i början av veckan då vi bestämde det. Hur som haver.. Jag ska väl ta och hoppa in i duschen nu. Vi höres! Puss & kram alla! ♥

tack själva!


:) Fick det här i brevlådan idag. Visst är det alltid kul när man får såna här saker? Det är verkligen annat än räkningar och reklam.. Handskrivet kuvert, det blir så personligt! Fniss på mig...

Gårdagen på Liquid!

Hej alla! Igår var vi som sagt ute till Liquid. Först så var vi hemma hos mig och spelade lite Rappa Kalja. Jag vann måste jag tala om.. vann stort med!!! :D Eller, ganska stort.. eller, jag vann i alla fall.



Sen gick vi mot stan och då såg vi denna lilla igelkott. Han har en megafästing.. ser ni den? Lilla skrutten...




(Alla småbilder är klickbara när sidan laddat klart för större format.. men det vet ni nog vid det här laget.)

 

Kvällens sista bild får bli på mig och Linda. Jag undrar vad jag gör med handen.. :P Fnissar lite lätt när jag ser Lindas min. Jag hade hur som helst trevligt, som jag brukar ha. En viss person råkade ju bli utkastad. Hehe.. (inte jag då!) Tack i alla fall för en kul kväll!


Tusende inlägget!


Mobilblogg: ego. På Liquid nu och

0-41ac5a94323661662f6fd214b42450c7.png

Mobilblogg: ego. På Liquid nu och dricker en öl. :) gör ni då?


Mitt nya beroende:


Kiwismoothie. Recept hittar du här.

090909 & Warm cotton.


Dagens datrum är ju rätt coolt. Tråkigt att födas en dag som denna.. lär ju inte ha svårt att minnas födelsenummer iaf.

Men, en som är född idag, fast för tretton år sen är min kusin Martin! Så ett jättegrattis på födelsedagen till dig! Och så får jag be om ursäkt för jag inte kunda komma till er idag och säga det personligen. Vi får ta det lite senare helt enkelt.

Nu kom jag nyss hem från stan. Var iväg på en "intervju".. om ni minns så skrev jag om det för längesen att jag fick brev från ams att jag var tvungen att söka det innan sista september. Skulle egentligen gjort det igår men då blev det inte av pga vissa omständigheter. Så när jag ändå var på stan så gick jag runt en sväng och kikade lite. Var till systemet och köpte mig en flaska vin till i kväll. Så gick jag in på Kicks för att  lukta på en parfym som finns där "Clean". Den bara mååååste jag köpa! Det finns flera olika dofter i serien och alla luktar liksom rent. Denna blev nog min favorit. Luktar som när man tar ut tvätten ur torktumlaren! Fler dofter är Shower fresh, Fresh laundry m.fl.

Värsta reklamen här.. :P Men, de luktar himmel!

Vad som hände mer på Kicks berättar jag inte här. Pinsamt var det i alla fall. Kommer aldrig mer kunna gå dit!!!!!! Herregud säger jag bara!

Jaja, blev långt det här.. jag ska göra en god kiwismoothie igen nu. Ha det finfint så länge! Puss & kram! ♥

Spotify

Hellu alla!

Lite gladare idag än igår.

Jag har precis fixat Spotify! Så jävla glad är jag nu! Det är nog det som gjort att jag är lite gladare... Idag ska jag ut en sväng på kvällen med Mathias, Linda och Millan. Blir lite innan här och sen till Liquid. Blir nog kul! Faktiskt rätt längesen jag var där nu så det är väl nästan dags nu. Lillördag och allt! Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att göra mig i ordning sen måste jag upp på stan en sväng. Inhandla lite grejer och även ett annat ärende. Jao jao folket. Vi hörs senare! :D

Vet ni vad jag är trött på?

  • att folk vänder kappen efter vinden.
  • att folk tror de kan säga vad de vill.
  • att folk tycker det är helt okej att säga sårande saker och vara ett as. Sen vänta ett par dagar och sen helt plötsligt vara trevlig igen.
  • att folk är nedlåtande.
  • att folk kallar mig sötnos när de inte menar det.
  • att folk frågar om intima saker.
  • att folk inte uppskattar sina nära och kära.
  • att folk inte uppskattar de relationer de har över huvud taget.
  • att folk tar mig för givet.
  • att folk frågar mig när jag ska skaffa ett jobb.
  • att folk hela tiden påpekar att ******************************
  • att folk tycker det är okej att behandla mig som ett objekt och inte en individ.
  • att känna mig så jävla värdelös.
  • att känna att jag inte duger till.
  • att jag tar åt mig.
  • att jag aldrig lär mig.
Och "folk" är inte alla. Det är flera personer. Ibland samma person på flera punkter. Så, nu vet ni.

Jag blir bara så jävla less på att känna mig VÄRDELÖS!

svordom.

Nej, jag förtjänar inte det här. Jag har kämpat i evigheter för att försöka komma på fötter igen och för att äntligen känna mig lite som mig själv igen.

Och så blir det så här.

Jag ska inte släppa folk in på livet, så är det bara. Jag blir så jävla trött på allt sånt här!!!!!!!

Inkorgen på fb



Förresten, så heter det ju inte. "Mellan Du och Inge Liv"

Och, jag lägger in den här under "humor", för jag tyckte det var kul.

Kiwismoothie

Tänkte lägga upp receptet på Kiwismoothien jag åt/drack förut.

På gott och ont (mest gott) så brukar jag aldrig använda några mått, förutom ögonmåttet. Så höfta lite. Det brukar bli bra.

Ett par kiwi. Jag hade tre. (fast nästa gång tar jag nog bara två.)
Vanlijyoughurt. Det är ju själva grunden så rätt mycket av det.
Ett par isbitar.

Mixa.

Jag har hört att det ska vara jättegott med banan i också men det hade jag tyvärr inte hemma. Men jag tyckte det blev supermumsigt ändå.

Enjoy.

btw, har ingen bild så kan inte visa. Men googla så får ni se hur det ska se ut.. :P

har man tråkigt så har man.....

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Haha, nej..
Titta på dig själv i spegeln: Ja.
Gnälla: Gnälla? jag? Jag är ju fröken optimist, gnäller aldrig! ;P Okej, jag gnäller, men vafan, jag är väl inte mer än människa? Okej, alla människor gnäller inte. Jag kanske gnäller lite mer än genomsnittet. Men då får jag faktiskt ta och försvara mig genom att säga att: jag är närking.
Skrika: Blir jag arg så kan jag allt ryta till.
Sova: Sova är underskattat. Tyvärr sover jag nog lite mer än vad jag borde göra. Vilket inte är till fördel för min  rygg.
Ha ångest: Sometimes... Ibland när jag till exempel.. eller nej, det säger jag inte här.
Skada dig själv med flit: Nej.
Ta mediciner du inte borde ta: Nej.
Vilja dö: ne, alltså, ne..
Drömma mardrömmar: Har hänt...
Drömma sexdrömmar: Haha.. det du!
Ta droger: Nope.. Det är väl förjävla dumt. Dricker ju i och för sig alkohol men det tycker jag inte är riktigt samma sak.
Försöka vara annorlunda: Försöker vara mig själv.. Don't try to be something you're not.
Klä dig i svart: Ja, för ett tag sen var nästan alla mina tröjor svarta men numera försöker jag faktistk variera med lite färg.
Gå till kyrkan: Till dop, bröllop begravningar och andra liknande saker, ja.
Gå i skolan: Inte sen jag tog studenten..
Röka: Nepp, blä för röka.
Ljuga: Nej, bara vita lögner.
Hata folk: Hatar bara en person.. men annars brukar jag undvika det ordet. Undviker att hata.
Lita på folk: Inte till en början kanske. Men sen kanske jag får lättare att lita på folk när vi lär känna varandra bättre.

VEM:
Saknar du:
Mia.
Vill du döda: Ingen.

Rörde dig sist: Hm, Byron?
Vill du slå: Åh, ehm, hm, eh... nej, jag vet inte..
Kysste dig sist: E.
Kramade du sist: J.
Vill du prata med: Vet inte, ingen just nu.

Skrek du på sist: Hm, var längesen jag skrek. Oscar kanske...
Vill du vara som: Mig själv och ingen annan.
Sårade dig sist: Det tar vi inte upp här just nu..
Vill du bli galet full med: Hm, vet inte det heller.. fan vilka tråkiga svar jag kommer med!!!
Gjorde dig riktigt glad senast: Magnus i båten när han inte kunde lista ut vilken sak jag tänkte på. :D "Är du nåt mellan fönsterrutorna? Inte fönsterkarm? Inte fönsterruta?"
Fick du sms från senast: Oscar.
Ringde dig senast: Farmor.

HAR DU:
För många vänner:
Nej. Kan man väl aldrig få för många av?
Förföljelsemani: Nej? Vilken fråga.
Tvångstankar: Nej. Eller, måste sova med en kudde under magen. Det är kanske lite tvångstanke..
Någon annan psykisk sjukdom: Nej.
Någon fysisk sjukdom: Nepp...
Någon skada: Ryggskada från brottningen. Ryska skruven åt fel håll och "knak" sa det i korsryggen.
Färgat håret: Juppsi, första gången till rött. Sen har jag haft olika nyanser av brunt och så blont.
Brutit några ben: Neppsi.
Några piercings: Öronen..
Egen dator: Japp. Det dyraste jag någonsin köpt.
Bra självförtroende: Nepp. Kan jag verkligen inte påstå.
Tagit nakenbilder: Haha
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nope
Bjudit ut någon: På dejt, nej. På fest, ja.
Varit kär: Japp.
Dumpat någon: Jo.
Lämnat landet: Yes. Har varit på Cypern, Rhodos (Grekland) två gånger, Bulgarien, Frankrike, Finland, Spanien,  Estland,  Danmark massa gånger och Thailand.
Tuttat eld på nått: :P ja. Ljus bland annat..
Gjort något olagligt: Ja.

HUR:
Går du:
Höger fot, vänster fot, höger fot, vänster fot.. eller ska man säga ben kanske?
Svarar du i telefonen: "Hallå!" eller "Aa, det är Sandra" beror lite på vem som ringer..
Fördriver du tiden: Datorn.. Quiz likt detta.
Mycket pengar har du: Lite grann i alla fall..
Tjänar du pengar: Har du läst bloggen länge så vet du..
Ofta diskar du: Diska är helt klart det värsta som finns. Näst efter döden, krig och spindlar..
Ofta städar du: Mer sällan än aldrig.
Många stör du dig på: Inte på någon vad jag vet.. eller jo, ibland två, men bara när dom gör vissa saker.
Ofta träffar du din familj: Alldeles för sällan!

TROR DU:
Att du kommer bli något: Jag hoppas det, ja.
På gud: Nej.
På rymdvarelser: Tror kanske inte nödvändigtvis på ailiens, men nåt liv där ute finns det allt!
Att folk tycker om dig: Ibland tror jag alla tycker illa om mig.
På ett liv efter detta: Jag vill tro.
Att fiskar kan tänka: Ja?
Att du kommer leva länge: Jag vill leva tills jag inte har förmåga att ta hand om mig själv längre. Tänk om man kunde bestämma det..


Kasche?

Hej på er!

Jag sitter och avnjuter en kiwismoothie just nu. Så himla gottigt & dessutom nyttigt!

Var iväg och handlade förut. Från och med nu ska jag aldrig handla utan cykeln.. den gör det så himla mycket enklare på hemvägen. Jag som nästan aldrig småhandlar, utan alltid kommer ut från affären med minst tre kaschar. Det blir liksom alltid tungt och jag får stanna hundra gånger på vägen hem. Lite typiskt Sandrigt kanske...

Förresten... Ordet kasche har jag hört är väldigt "närkingskt" eller.. "närkskt"???? haha.. vad man nu säger.. Det tycks vara ett ord som mest används i Närke.. förstår ni mig? Någon som inte är från Närke men ändå vet vad kasche är? Innan ni läst det här och nu alltså...


rubrik.

Hej hej hallå alla!

Jag måste verkligen börja gå upp lite tidigare på mornarna.. eller, dagarna.
Idag vaknade jag 12:30! Fy fan, hur kan jag sova så länge?!?!?! Jag somnade inte sent heller... kanske vid 01 eller något sånt.. Jag tror jag får börja sova med persiennerna uppdragna så det inte är hundra mörkt här.

Jag har i alla fall hunnit med en liten dusch nu sen jag vaknade. Alltid något, right?

Aja, ska ta och klä på mig och sen upp på stan. Måste till coco thai. Puss & kram! ♥

tänkte bara..


Tänkte bara säga god natt!

Så, god natt!

Gulleplutt

Agnetha Fältskog - Gulleplutt


Haha, den här låten är så dålig att att jag inte kan låta bli att tycka om den.

Inköpt från Ikea



Fick den kommentaren av Jennie.. och eftersom jag inte har något bättre för mig så lägger jag upp en liten bild. :)


Köpte denna ställning att ha shampoo och dyl. på.

Det andra tänker jag inte ta kort på eftersom det inte är nåt sådär jättekul.. ett lakan, två-pack diskborstar och batterier. :P

Jag tänkte först köpa "Martorp" - en hylla lik "Expedit" fast med bara ett fack.. vet inte hur jag ska förklara. Men upptäckte i alla fall att dom inte kom in förens den 5 oktober. :( Plus att den inte fanns i min färg...

Så tänkte jag köpa en sån expedit ändå. Fast med fyra fack. Men den fanns inte heller i min färg. Så himla typiskt.

Jag vill ju ha i ek.

___



Inte trött.

Fisk utan fisk.

En superhärlig dag igår på sjön!
Solen sken rätt varmt när det inte blåste men så fort den gick bakom moln så blev det svinkallt. När det sen började blåsa så blev det ännu kallare. Ser dock ut som det är kanonvarmt på bilderna...






















1.




















2.





















3.




















4.





















5.




















6.





















7.


1.  På väg ut med båten.
2. Fisk. (Obs, inte riktig!)
3. Låg ner i fören och slumrade till en gång eller två. Lite kyligt!
4. Natur.
5. Jag och natur.
6. Solen på väg ner.
7. Tisaren med all sin charm.

Tyvärr fick vi ingen fisk... men det var ändå en superhärlig dag på sjön. Antagligen sista gången för i år dessutom. :( Snyft...

amandavardet

Okej, jag vet att jag inte alltid stavar rätt...



...men när jag ser det här så blir jag fan mörkrädd.

Tisaren

hej hej på er! :)

Skönt med en sväng på sjön idag. Fiskade som sagt. Dessvärre blev det inga napp. Alla fiskarna låg nog och sov....
Jag fick ett hugg bara, inget mer.

Bilder kommer imorn tänkte jag. Blev en del fina bilder tror jag för solen låg på, fast det var rätt kallt ändå. Jag satt längst fram, eller, låg ner snarare. Asskönt låg jag så jag nästan somnade till en sväng. Så ryckte det till i linan och jag bara flög upp, halv hjärtattack. Men det vara bara Magnus som drog i linan.

Aja.. Vi höres imorn då! :) kram & puss!

Mobilblogg: lite avkoppling. Sjön

0-54beecc9b1325c6e6942013069f288b4.png

Mobilblogg: lite avkoppling. Sjön verkar förresten rätt tömd på fisk..


fiska

ursäkta dålig bloggning, igen.

Drar och fiskar nu.. :P men jag hör av mig när jag är klar och färdig. Pusshej!

Ikea.

Hej på er alla!

Allt bra med er? Jag ska iväg en sväng till Ikea snart.. :D mitt favoritställe! Så ska göra mig i ordning...

ursäkta sämsta inlägget. ;P

Pusshej

pics.


:) Jag har lite tråkigt.

Jag heter inte Olof.

Jaha, har nyss pratat med tele2. De som har hand om min tv-box. Vet inte vad det kallas..

Ringde först en gång men han jag pratade med hade inget svar alls på min fråga. Sa att han aldrig varit med om mitt problem tidigare.. Sa standarden: "Låt den vara avstängd i trettion minuter....."

Sagt och gjort. Men hjälpte det då?

Nej.

Rinde igen.

En annan kvinna svarade. Hon förstod lika mycket hon. Vi kom i alla fall fram till att hon skulle skicka hem en ny box. Vi upptäckte då att jag inte heter Olof. Olof har tydligen bott här för längesen och står fortfarande kvar på boxen. Så därför var hon tvungen att skriva om allt på mig först. Så nya boxen blir inte skickad förens på måndag. Men vafan, har jag klarat mig utan tv sen i juni så klarar jag mig väl en vecka till.

Kul inlägg va? Jag gissar på att ni redan hämtat penna och block för att anteckna. Right? ;P

Nej, sorry.

Obs: För att skydda personer i texten har vissa namn bytts ut. (ett försök att vara lite kul... gick inte så bra va...)

tjosan!

Morrn alla!

Sovit gott?
Jag kan fan inte lyckas sova gott alls alltså. Det måste vara min säng det är knas med. Fick inte sova färdigt heller.. någon ringde från hemligt nummer på mobilen.. men det ignorerade jag lite diskret. Men så ringde det på hemtelefonen istället. Det kan ju bara betyda att det är någon jag känner rätt väl. Alternativt att det var fastighetsservice ang boxen. Kände mig plötsligt tvingad att svara.

"Hej! Jag ringer från fastighetstjosan"
(han sa inte tjosan....)
"Mm, hej!"
"Oj, ringde jag och väckte dig nu?"
"Mm, det gjorde du faktiskt..... men det gör inget."
"Nej, det är väl en sån sovdag idag kan jag tänka mig."


Vad är en sovdag?

Aja, han sa i alla fall att jag själv får ringa till bolaget som har boxen och prata med dom. Skit. Också.

:(

Jaja, får väl göra det sen då. Först blir det en dusch. Puss & kram! ♥

september i hundra år.

Satt nyss och tänkte på vad segt den här veckan gått. Känns som det varit september i flera veckor nu.

Sen tänkte jag lite mer... det är fasen torsdag idag!

Torsdag.
När hände det? Då måste jag plötsligt ändra helt i mitt tänkande och säga: vart tog den här veckan vägen?

Jag fattar noll.

Fredag imorn alltså.

Jaha.

Going up the country

Alltså, det här är så jävla kul att kolla på.
Kolla bara på killarna i bakgrunden med flöjtarna. De verkligen anstränger sig för att svänga på benen i takt med varandra och till musiken.

Canned Heat - Going Up The Country



Woodstock.

Dagens ungdom alltså...

Hittade ett A4:a bland sängkläderna efter att syster varit här med sina kompisar...
Jag gissar på att detta var något de egentligen skulle slänga... inte för mina ögon att se.

Vissa saker har jag övermarkerat, namn och telefonnummer. Plus ett ord som jag blev helt chockad över när jag läste det.. så det får ni inte heller läsa!

Jennie då! Vad är det för ord du lärt dig???



Det är alltså min syster och hennes kompisar som gör sig lustig över någon... fy skäms på er!

follow me.

Förresten.. ni vet väl att ni kan följa min blogg med bloglovin?

Bloglovin är, för er som inte vet, en sida där du skriver in alla bloggar du följer så allt är samlat på samma ställe. Varje gång någon uppdaterar så kommer det upp där.

Ganska smart faktiskt.

Mycket bättre än så som jag hade innan... jag hade sparat alla i favoriter på datorn. = Väldigt jobbigt att leta igenom ca 50 bloggar, flera gånger om dagen för att se om någon uppdaterat.

Så läser ni många bloggar så är det ett tips att gå med där. Om ni inte redan gjort det...

Hur som helst.. det jag ville var följ min blogg med bloglovin!

Krampuss!

sorry, folks!

Hej och ursäkta för en riktigt usel uppdatering från min sida!

Jag har verkligen ingen ork att göra något och då kan ni förstå att det inte har hänt nåt kul här heller... och händer det inget så kommer jag inte på nåt kul att blogga om.

Så är det.

Jag har i alla fall legat platt fall i soffan idag. Tog en liten promenad och hämtade min cykel bara.. (jag har en förmåga av att lämna den på de konstigaste sällen....)
Sen har jag skickat in en felanmälan angående min tv-box nu! Kors i taket, typ.. Haha.. Jag drog ut så på det eftersom jag trodde att jag var tvungen att ringa. Ni som känner mig vet att jag hatar att ringa samtal till folk jag inte känner. Det är bland det värsta jag vet! Men tur i alla fall att man kunde skicka mejl med. :)

Annars händer det som sagt inte mycket här...

Så nu slutar jag här.. Puss & kram! ♥

Ingen Lisebergskanin.

Hehe, en till video.

Denna är som synes från Liseberg i kön till Uppswinget. Linda är lika seriös som alltid.. ;P

Allvarligt, hon är seriös.

Videos från Mathildas dop.

Har ju lite (läs mycket) tid över.. så slänger in två videos från Mathildas dop som var förrförra helgen.

Första videon filmas av min lillebror och min kusin. Svårt att hålla kameran stilla.. svårt att vara stilla över huvud taget... :P
Men man hör ju i alla fall vad prästen säger..

Haha, förresten.. jag kanske har fel på åldrarna? :P

Sen tog min andra kusin över.. han är lite äldre och filmen blev liiiite bättre. :)

Blä.


Blä.

halvt död.

God eftermiddag alla! Allt bra med er?

OBS! Läs inte första stycket - i kursiv text - om du är känslig!

Här är det typ värre sen igår.. för idag kan jag inte andas genom näsan alls längre. Rösten är fortfarande kaputt dessutom. Vill ni veta hur kaputt så tryck här.
I natt hostade jag så jag fick tårar i ögonen och var tvungen att gå upp och prata lite versaler med toaletten. Inget trevligt samtal om man säger så...

Idag måste jag skicka ett mejl till ams och förklara att jag faktiskt inte kan gå ut och söka några jobb just nu.. hoppas att de har förståelse för det.

Alltså, jag känner mig verkligen halvt död.

Idag blir det ännu en lugn dag för min del. Kanske tar mig ännu ett varmt långt bad och dricker ännu ett par koppar med thé. Ska ni göra nåt kul idag då? (Alltså, egentligen behöver jag ju inte ens ställa några frågor till er.. för ni svarar ju aldrig ändå!!! -arg- ;P)

Nej, men ni.. jag ska försöka slå på tv:n och se om jag kan få igång en film. Luftkram & luftpuss! ♥

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0